Herr Bane 21 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Kupujem auto klase Fiat Punto. Mora imati 5 vrata, klimu. Prednost je da je auto od prvog vlasnika sa servisnom istorijom. Godiste od 2002 i mladje. Prednost je ugradjen autogas. Auto mora biti u prvoj boji, neudaran. Ako prodajete gore opisan auto ili znate nekog ko tako nesto prodaje ili hoce da proda, ponudu saljnite na PP ili ovde. Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 5, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to okvirno kosta? Verujem da pratis trziste, a mene zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 5, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to okvirno kosta? Verujem da pratis trziste, a mene zanima... posto trazi od 02 - / moze da kosta od 1500 do 8000,9000 eur ne znam zasto većina navaljuje na gas..............na veliku kubikazu i mogu da razumem, ali na gradski auto.................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...