Jump to content

Moto Zajednica

Poplava

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: BMW R1200ST

Potrebna mi je pomoć iskusnijih bajkera a pogotovu ljudi koji su imali slian ili isti problem.

Pošto sam iz Doboja, RS, a pogodila nas je ova katastrofa od poplave imao sam nesreću da pored svega ostalog (kuće, auta, pomoćnih zgrada) poplava stigne i do mog ljubimca (Yamaha FZ6S) i poplavi ga cijelog. Potrebna mi je pomoć , šta raditi sa njim, kako riješiti na najjeftiniji način ovaj problem ili ga barem zaustaviti pa da čeka bolje dane. Koje su stvari koje bih trebao obavezno uraditi a da iziskuju najmanje novčanih sredstava, pošto nemogu trenutno ulagati veća sredstva. Svi koji imaju iskustva i znanja oko ovog problema dobro bi mi došao svaki savjet. Pozdrav za sve bajkere.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• stranac, 138 postova
  • Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50

Nemoj da cekas,pocni sto pre,na suvom odmah krene da oksidira sve moguce. Pocni sa detaljnim pranjem,rastavi sve sto mozes,susi,podmazuj I sledi korisne savete sa teme iz linka iznad.Puno srece u poduhvatu ti zelim,od srca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja