Satelis 15957 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 9320 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jesam..... dizna hoce da zajebava ili ti ciscenje u ult.zvuc. kadi + anlaser da se skine i proveri stanje a pre svega toga krenuti od akumulatora, njega prvo ispitati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 6, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dizne su oprane u ultrazvucnoj kadici na proslom servisu., pre 5k kmAlnaser nisam proveravao, nisam primetio da nesto zeza, ali akumulator mi je rizičan, znam da sam ga morao dopunjavati preko zime kad sam palio motor. Svakako bi ga trebao zameniti, to mi je i majstor pomenuo,da je moguće da je i zbog toga.Moracu da ga ispitam prvo, da vidim kako stoje stvari. Videcu s majstorom, posto ja nemam instrument. A ni znanje, niti iskustva Samo dobra volja nece biti dovoljna..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 9, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, vozite li se? Uzivancija prava na ovom divnom sklopu.... Komotno je veca i komfornija od CBF1000, dosla mi je u dvoriste ponovo, da je za zimski san pripremim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. e sad si me skroz zbunio! I obradovao. Bas sam se pitao gde je Meda nestao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 9, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tu je u Kg, kod drugara mog Voza se i kilometre gazi, na masinu ne mora da pazi! Kvalitetna je Honda jako, navozis se njome samo tako! Je je kao ljubimca pazim, cak je u tajnosti i pomazim... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kada dobre vesti cujem, bas se, druze, obradujem. Sa Medom super druzba beše, te mnogo laganih km proleteše. I bas mi drago sto kod tebe dodje, Iako jos jedan Arsenal prodje, Dogodine, opet, eto nas Da se druzimo i vidimo sve vas. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 9, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ste mi dobro dosli, nek" masina stigne gde god posli! Hondu je voziti lako, na njoj uziva bas svako... I Markez je iz pada vadi, misle on je a Honda to radi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moram na roditeljski,A gužva me hvata,Pa sedam na LoreNCaSvoga vernog ata.A za dobru družbu uvek kuca srceDa drumove vidiI dobre Šumadince.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano Novembar 9, 2022 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt.. prisustvujem veceri poezije a muza je ni manje ni vise.. dvotockas bravo momci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da iznesem (uz dozvolu sadasnjeg vlasnika) iskustvo sa "Daytona" rucicama... Najkompaktniji (i najskuplji) model na trzistu, poseduje opciju brzog zagrevanja, razne zastite i bla, bla... Ima u nazad ugradnja (odradio Darko valjano), dve su sezone na skuteru, ja ih nisam stigao ni koristiti. Pocelo hladno vreme, covek koristio i desilo se ovo sa slika... Moje je neko misljenje da se zagrevanjem guma "omlitavila" a sloj gume oko grejaca nema ni milimetar debljine (u kombinaciji sa jakim stiskom svezeg vozaca) dodavanjem gasa puklo na spoju dva grejaca. Uglavnom, ovako nesto na Oxford rucicama nisam video, ne preporucujem kupovinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 9320 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Uglavnom, ovako nesto na Oxford rucicama nisam video posle god. dana koriscenja pre 17 minuta, N.F.S. je napisao: Moje je neko misljenje da se zagrevanjem guma "omlitavila" Nikom ne preporucujem da duze vreme drzi na max ukljuceno, to je najveci problem uz jaci stisak ruzica. Upali se i max 1min na najjacem stepenu grejanja. Davno koristim rucice sa grejacima i ne idem jace od srednjeg stetpena, nema potrebe i tako sam siguran da nece doci do ostecenja. pisao sam lani u NC temi gde mi je odlepila centrala nakon jace kise zapravo dve centrale su odlepie jer od nekud udje voda (to im je boljka) Ukljucilo mi se grejanje na najjace u sred Rumunije, bilo je toliko vruce da sam sa dva prsta morao u nekim trenucima drzati korman narednih siguno min sat vremena. Saito rucice su izdrzale bez da trepnu. kupio Koso i iskoristio samo centralu Mogu pogledati ali mislim da sam napravio min 50.000km, sve Ok sljakenzi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa cbf-a sam skinuo grejace... Nosim tople rukavice, volim osecaj mekog sundjera u saci. Vise bi mi znacila ova zastita od vetra/stitnici ruku. Moram da nabavim par modela i isprobam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1081 Napisano Novembar 11, 2022 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Jel znas gde ima tih stitnika/ zastite od vetra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 12, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan KP oglasi, aliexpres...Po radnjama kao oprema za kros motore. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1081 Napisano Novembar 12, 2022 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam al nista pametno nisam nasao. Ima ovih za kros ali ja bih neke "obicnije", bas kao zastitu od vetra, da su siri. Pratim oglase, naletece nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 12, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj na KP "zastita ruku", ima 5 strana oglasa... Ako ti nije bitna estetika, evo ovi pokrivaju dosta, jeftini i montiraju se za minut. Meni su grdni https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/pojasevi-kornjace-i-stitnici/univerzalni-stitnici-ruku/oglas/143731521?filterId=2077374571 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 12, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovi kao sto su na @mtcsnoopy -jevom silveru. Samo sam morao dodatni drzac da pravim (ima temi) da ne landaraju. https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/plastike-i-oklopi/acerbis-x-tarmac-stitnici-za-ruke-crni/oglas/90119928?filterId=2077374571 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3020 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 1061 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li ovi običniji? KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Imaju ove neke nastavke da se šrafe ispod retrovizora...Mekani su i krti, neće zaštititi od nekog jakog udarca ali kao zaštita od vetra bi mogli da prodju...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1081 Napisano Novembar 12, 2022 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Ovi prvi jesu grdni ali bi mogli da pomognu sad po hladnijem vremenu. Ovi drugi su skupi a jos mora i da se budzi @BokesOvi izgledaju fino. Ne svidja mi se ovo zuto al kapiram da moze da se skine. Zvacu da vidim sta i kako Hvala obojici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5561 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 2505 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, N.F.S. said: Kucaj na KP "zastita ruku", ima 5 strana oglasa... Ako ti nije bitna estetika, evo ovi pokrivaju dosta, jeftini i montiraju se za minut. Meni su grdni https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/pojasevi-kornjace-i-stitnici/univerzalni-stitnici-ruku/oglas/143731521?filterId=2077374571 Ovi su djubre, ja narucio identicne sa alija jednom, samo sam ih prosledio do kante za smece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 13, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni zamolio bih te, jesu jeftini ali veliku povrsinu stite..Zbog kacenja verovatno? Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3020 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 1061 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan To je generalno problem svega iz kineske produkcije, ali ako se uloži malo truda dobije se jeftina zaštita. Nekad se isplati trud nekad ne, ja volim da probam :-)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3020 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 1061 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @BokesOvi izgledaju fino. Ne svidja mi se ovo zuto al kapiram da moze da se skine. Zvacu da vidim sta i kako Hvala obojici...Da, i meni su bili grdni... To su neki reflektujući stikeri, mogu lako da se odlepe i ispod je plastika. A možeš posle da zalepiš reflektujuće bele trake... ili gole žene, ili nešto treće korisno :-)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22258 Napisano Novembar 13, 2022 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pitam, kupi poznanik sijalice koje koristim na svom motoru (na nekoliko zadnjih motora, da precizniji budem), prezadovoljan sam ucinkom! On, obzirom da isti model motora ima, ocekivao sam pozitivan "fidbek" Kad, citam ja pise on, na drugom forumu (sijalice djubre, ne vidi nista, svi mu blicaju...) u bas negativnoj konotaciji o pomenutim. Hmmm, znao sam o cemu se radi ali nisam zeleo u polemiku. Sretnemo se Vidim u faru sijalice kojima nije zadovoljan, pitam ga sto ne izbacis to djubre? Lose ih je montirao, nije umeo.. Nagurao u far bez prstena koji fiksira sijalicu, na mestu je drzi jedino guma koja sprecava prodor prasine u far. Em nije na pravome mestu (u fokusu sociva) em se pomera tamo/amo. Ali nije do njega! Sijalica je losa To je jedan od primera, ima i onih drasticnijih, poput likova koji za defekt na svom motoru kazu cuvenu, za u lektiru recenicu, "Cela je serija takva" 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...