pvp 33 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu stavio mrezicu da minse ne bi desilo da neki insekt, a nedaj boze osa tu uleti i direkt bi ispod vizira udarila u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 7, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Štef je napisao: "Ni sa čim" Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Mene si našao da ispravljaš jaoooo… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Maj 7, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je mislio zbog rimovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenchi 0 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Honda Silver Wing 400-ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam Hondu SW 400. 2009. godiste. Interesuje me da li lampica "HISS " treba non stop da blinka ili pali gasi kad ugasim motor. Cak i kad ga ostavim izvadim kljuc i dalje blinka a u voznji se ugasi i sve je OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 7, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mene si našao da ispravljaš jaoooo…Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 7, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tenchi je napisao: Pozdrav svima. Imam Hondu SW 400. 2009. godiste. Interesuje me da li lampica "HISS " treba non stop da blinka ili pali gasi kad ugasim motor. Cak i kad ga ostavim izvadim kljuc i dalje blinka a u voznji se ugasi i sve je OK? Čim izvadiš ključ kreće da blinka-trepće, tako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenchi 0 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Honda Silver Wing 400-ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alexa90 je napisao: Čim izvadiš ključ kreće da blinka-trepće, tako treba. Ok ... hvala puno na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan A možeš da iskljucis to blinkanje ako te nervira...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А можда боље да купиш неки без хисиса, мање електронике, мања шанса да се нешто поквари. Је л' тако, @Darko Mihajlovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15883 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svima poznati, tu je na dlaku od 100ke predjene treba srediti, ljulja napred ubiva tu ce da cuti dok ima mesa na plocke ima km kad su radjeni.... pitam li se jesu li? obe opruge kontra stavljene jedan je skoro bez ulja, ukupno ni 300ml, smrad para usi neki delovi su morali na popravni pred sklapanje za sad ostaje ovako, na sledecem otvaranju ili na kraju sezone sve ide dole semering, bolcna, o-ring gumica se mora zameniti, flisuje ulje na osovini radilice stari kaput, novi udenut To bi bilo to..... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 13, 2021 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pedantno kao i obicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Komplet nalepnica u hondi košta skoro pa celih 200e, da li je neko pronašao nesto povoljnije kod brace Kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji honda logo - vector i daj da se napravi. Ne verujem da ce sve da kosta vise od 30-40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 18, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Legle bi i meni, skinuo sam kad sam polirao, bile su ofucane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @MaxiS @Zigi011 tada da se organizujemo da uzmemo zajedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
COOLić 2 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki gsx650f, Peugeot Elystar Prijavi odgovor kao problematičan Jel poznat nekom ovaj Silver, jel bio možda neko da ga pogleda ili je vlasnik član foruma? Honda Silver Wing 400 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Silver Wing 400, 2007. godište, Scooter, vozilo prešlo 42000 km, Pančevo. Cena 2.350... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda, ali km nema šanse da je prava i da je već menjao oba diska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 19, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko jos veruje u mitove da moze kupiti motor ili auto sa pravom kilometrazom?? Bilo nekad, sad se pripovedalo....Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio 2x… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se da nije moguce. Ali uglavnom kosta papreno, da ne kazem realno, to sto je nama skupo je vec druga prica. Promenio Maj 19, 2021 član Zigi011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
COOLić 2 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki gsx650f, Peugeot Elystar Prijavi odgovor kao problematičan Za km verujem da nema veze sa vezom, ako je propisno održavan motor i x2 od ovoga je kolko sam ispratio ok za ovaj agregat. Ako je neko gledao uživo neka podeli svoje mišljenje o mehaničkom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4911 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, COOLić je napisao: ako je propisno održavan motor i x2 od ovoga je kolko sam ispratio ok za ovaj agregat Ovo je mantra koja se stalno ponavlja, ali nije baš tako jednostavno. Ako je skuter propisno održavan, to je svakako dobro. I možda znaš da je u tom trenutku sve OK. Ali kad je nešto matoro i prešlo xxxx kilometara, nikad ne znaš šta će sledeće da crkne i koliko će to da boli. Niko ne menja komponente preventivno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
COOLić 2 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki gsx650f, Peugeot Elystar Prijavi odgovor kao problematičan Jasna stvar, ne očekujem nov motor i da ništa ne uložim, mada su skoro svi sa oglasa "bez ulaganja" Očekujem zdrav agregat i prenos, a ovo ostalo kako bude, sigurno ću nešto morati da uložim. Btw jel ima neki provereni SW 400 ili 600 na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15883 Napisano Maj 20, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dodje na red pospremiti Vladinu ( @Kadezi ) makinu. Resio Vlajko oce da putuje, pa ce trebaju komplet plocice, zadnji diskac i tecnost valja promeniti, guma miselinka pp dvokomponentna, amorti ljuljaju muski, grejaci da ne zebu ruke a i stitnici s'led oznaku ... a sto su dobro cucnuli..... pa da pocnemo nekim redom Pre reda.... bolje da smo vesla ugradili, bem ti kisu vise necu mnogo pricati, skontacete sami skoro su radjeni, ulje relativno sveze izgleda, crvene boje, fali kolicina prvo pranje sledeca stavka jbg mutna al se vidi razlika jedan pneumatski, drugi jaci pa treci najjaci... matica zad. tocka ni da mrdne grej, poluga od 1m... nista, grej, sipka na polugu.... puca kao iz mitraljeza ........... pametniji je ipak popustio........ da mi je znati koja konjina je zategla mulj na dnu po coskovima prednja malko bolja situacija Daytonke odlicne, prekidac je u sklopu leve rucice greju izuvaju, bas przo postignu temperaturu vrucu zatim stitnici dnevno kad se ukljuci migavac prelazi u nandzarasto tako je predvidjeno da radi.... ali posto je napred zuckasto nandzarast Velika je truba da radi kako je predvidjeno jer se nikako ne uklapa u ambijent, ruzno do bola. Da su napred sve led sijalice.... ondak sve jasno kao dan kako bi bilo. odluka pada da bude nandzara kao sto imaju sad ovi novi maxiji na obe strane trazi distancere da bi bilo kako treba podloske komada 3 po desnoj i 2 na levu stranu instalacija je potpuno "gola", valja dodati ter. buzir i obojiti izolir trakom sve stopiti vezicama sa fabr. instalacijom.... mirna backa crkal pozadi levo sijalicka ovo malo crveno je inace dzeci za dijagnozu ako neko pita a ne pita niko jer je to Onda a Onda se jelte, ne kvari a i kad se pokvari sama se popravi sve se to zbivalo na ovoj km... Tu nije kraj, dobi od Vlajka nesto bas lepo, iznenadio me je moram priznati i to onako bas bas al to nije tema ove teme. Pisacu u drugoj temi i javno bi mu se zahvalio ovim putem 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su placeni diskaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...