DaliborBP 1244 Napisano Octobar 8, 2020 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dok ga Dare ne raspakuje, ne mora nista znaciti... Ja sam tako 2x prosao... Nego,da ne mracimo. Srecna ti kupovina! Na dobro se brzo covek navikne,a SW malo ko je nasao manu. Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1293 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011 Srećna kupovina i bezbedni kilometri. Nisi pogrešio sa izborom uopšte. E sad, kad kupuješ polovno uvek nešto škripi. A desi se i kod nekih noviteta. Koliko vidim, po tvom pisanju, trudiš se da budeš pozitivan a tako i treba. Izabrao si odličan skuter i odličnog majstora.... Jedino je šteta što je skoro kraj sezone. Još jednom čestitke i dobrodošao u klub. Srećno!Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Octobar 9, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okreneš, jedan od najbitniih faktora kad kupuješ polovan motor je sreća.. Možeš ti da gledaš i slušaš koliko hoćeš, ali dok se ne zaviri uspod plastika i dekla, ništa nije sigurno.. Kod Silvera su male šanse da se zezneš, zbog generalne pouzdansti sklopova, tako da ako ništa ne deluje sumnjivo na prvu loptu, verovatno je sve u redu. I mene čeka isto to, za sada tipujem na ona dva bela iz Leskovca ili Niša, ali nikako da se prolepša vreme pa da odem i da ih pogledam.. Kiša ubi danima.... Valjda će stati danas sutra pa da za vikend pogledam oba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma generalnonsam svestan da kad kupujes polovno uvek moras nesto da ulozis, time se vodim i ne iznenadjujem se previse. Gledam koliko umes i znas pa sta ti bog da, mora covek i srece da ima. Ima li neko servisno uputstvo za T400? Kako se proverava ulje, zavrce se merac u navoj ili se samo nasloni na rupu? Edit: Koje ulje sipate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Octobar 9, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nasloniš na rupu. Do max treba da bude (na meraču). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1293 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i uputstvo! FJS400D-A-2008.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam do Darka da ga pogleda onako usput, bez otvaranja, kaze stanje onako. Vizuelno je jako dobar ali mehanika... Iznenadjen je bio cenom bas, inace placen je 2500e. Za rad ovako na prvu imaju diskovi i plocice (diskovi su ukopani ali koci odlicno i dalje), mali servis naravno, semerinzi i mozda lezajevi u tockovima, antifriz, tecnosti i naravno cvt da se otvori pa da se vidi i naravno kad se poskidaju plastike ko zna sta ce da ispadne. Po diskovima odokativno misli da ima oko 70-80 000 km, pise 43 000. Utisci posle 500 km, otvoreno + grad: Pre svega, nevezano za ovaj primerak, maxi skuter je meni otkrice jednako pronalasku vatre. Sta sam ja uopste trazio na "pravom" motoru nemam pojma, ovo je fantastican koncept! Definitivno mi lezi savrseno i mislim da sam pronasao savrsen prevoz. Elem, koci odlicno, ide odlicno- 140 lagano, preko toga je natezanje, prenos ne grebe, ne trese, nisam primetio nista negativno. ALI, cuveno ali, na podu ima par kapi ulja, bas ispod zadnjeg dela gde je prenos, pored tocka pa ispod. Curka tu i pored meraca ulja, to je ono sto se vidi. Ima vobling u prednjem tocku, nije stabilan i leluja u krivinama i malim brzinama, na velikim i na pravcu je dobar. Nema kofer i gume su napumpane. Potrosnju cep-cep jos merim, bord pokazuje 5.0 kao prosek na 200km a fino sam ga zavrtao, van centra grada. Ukratko, cenimo da cu imati troska bar 350e bez cvt, to ce biti pride jos. Ali s obzirom da sam ga malo platio i da je registrovan to mi je prihvatljiva opcija. Osim naravno ako se ispostavi da je neka mehanicka katastrofa ali nadam se da nece biti, onda nece biti prihvatljivo Na spisku sam kod Darka pa kad dodjem na red videcemo, verovatno ce dokumentovati radove. Plan je da iz jednog ili dva puta, zavisno od troskova, iservisiramo sve sto treba i resimo kvarove i ubuduce samo redovno i gassss. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Octobar 10, 2020 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Средиће га Даре, биће као нов. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Super druze bas mi je drago da uzivas. Shvatio sam da svako ima svoju definiciju voznje. Neko voli adrenalin pa ganja trkalice i maxi skutere ne svrstava u motore. Sa druge strane ako covek uziva u voznji motora skuter je po meni idealno resenje. Zastita od vetra je odlicna, narocito noge, bez mnogo opreme mozes i da ga vozis po hladnom vremenu. To placa ceh aerodinamicnosti, ali ko uziva u voznji i vozi normalno mislim da mu to nece smetati. Bar na nekim normalnim brzinama. Srecno i zelim ti dosta predjenih kilometara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas iz tog razloga sam i ja odlucio da ponovo uzmem maxiskuter. Posle Nexusa sam bio ubedjen da ću preći na neki naked touring motor. Medjutim... probao i fazera, vstroma, bandita, ali se nekako nisam našao tu... sreća pa sam probao, verovatno bi se zeznuo da sam kupio. Nekako mi ne leži položaj, saltanje, vibracije... da li je navika ili sta već, ali skuter mi je izmisljen za uživanje u vožnji. I u gradu u na otvorenom. Sve je stvar ukusa i afiniteta, a ja sam skapirao da su, bar zasad, skuteri moja strast. Za par godina se mozda to promeni, videćemo, ali sada, kada uzmem nekog silvera, biću najsrećniji na svetu. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Imas jednog na oko lepog u Leskovcu, jesi isao da ga vidis? Honda Silver Wing Sw t 400 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Silver Wing Sw t 400, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 26433... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek je na carini... trebalo bi u ponedeljak da ga preuzme, pa onda idem obavezno. Culi smo se vise puta...Ima i jedan u Nišu, ali nikako da mi vreme dozvoli da odem i pogledam. Trebalo bi od ponedeljka i njega da vidim. Honda SILWERVING 400 NOV NOV WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda SILWERVING 400 NOV NOV, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 25000 km, Niš. Cena 2.599 € - Motori - Polovni Automobili Jeftiniji je, ali je u lošijem stanju. A i alergičan sam na ovakve naslove u oglasima, tipa, NOV NOV, FABRIKA i sl.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Takozvani tabloidni oglasi - NOVVV, TOPPP, retko dobar i slicno a on farban komplet bez oznaka na bocnim plastikama . Opet sa druge strane za te pare mozda ga vredi ici pogledati ako su agregat i prenos zdravi, gume dobre... Naravno tih cuvenih 25 K km treba ignorisati 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako cu pogledati, poći ce i majstor, pa ko zna, mozda i ispadne dobra kupovina za te pare. Imam lufta da ga sredim komplet, ako bas nije neki leš. Kilometrazu i ne gledam, uopste me ne interesuje. Samo stanje motora, prenosa i agregata.. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Zasto si prodao Nexus, kad je bio odlican, a i ne nedostaje mu snage. 250ccm. Merka. Ja nisam imao mogucnosti da kupim njega, skupi su bili za moj budzet, i ako mi se mnogo svidjao. Jedino ako planiras bas duge rute, pa ti treba 400ccm i 2 klipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj beli iz Le bas lepo izgleda. Ima jedan lep blizu mene u SM, ali nema nalepnicu honde na prednjem viziru, nesto mi je sumnjivo tu.... imam utisak da mu je menjan vizir pa sam odustao od gledanja njega. Javi kako prodje sa ovim belim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11584 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima što je menjan vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prva asocijacija na menjan vizir mi je da je padano sa motora i da je pristojno polupan bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5024 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 3784 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skrcao svoj vizir tako što sam ubo ćopu u meku zemlju, umesto beton pored, i skuter se nakrivio i vizirom nalegao u drvo pored. Vizir od težine pukao, a skuter nije ni ogreban. Hoćureći, vizir može biti menjan iz sto razloga, ništa ne mora da znači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11584 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao na prošlom Silveru vizir jer je stari bio ofucan, dakle ne mora da znači da je lupan itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu moj da menjam jer ima milion mikropukotina onih u sebi, kao far oda auta kad ispuca izmedju slojeva plastike, i pozuteo je. Verovatno cu ici kod Ivana da mi napravi ako ne nadjem original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Zasto si prodao Nexus, kad je bio odlican, a i ne nedostaje mu snage. 250ccm. Merka. Ja nisam imao mogucnosti da kupim njega, skupi su bili za moj budzet, i ako mi se mnogo svidjao. Jedino ako planiras bas duge rute, pa ti treba 400ccm i 2 klipa...Veruj mi da mu fali snage u nekim prilikama. Pogotovo sa suvozačem. Do 80-90 je sve u redu, ali kad preticem auto koji ide 90-100, osećam da se muči. Ide on i preko 130,nije to problem, ali ipak mu treba jos 10-20konja.. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro... tu si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Octobar 11, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo to je u pitanju, veruj mi. U svemu ostalom nexus je stvarno vrh. I izgled i udobnost i pouzdanost i potrosnja i sve...Jos sam ga ja i sredio po svom ukusu. Ali.silver ce biti bolji.. jos samo da nađem dobar primerak..Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se resava rezervni kljuc za Silvera? Imaju li transponder? Video sam da su neki uzimali na aliexpresu...nije mi jasno.... Ima li neko iskustva? Inace narucio sam novi amortizer sedista u Mio gasni amortizeri, nasao sam na netu da je sila 120 N pa cemo videti dal je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...