N.F.S. 21642 Napisano Jul 26, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra neka ocekuje, postexpres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Jul 31, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 3 para jos ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Avgust 1, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja... da vidim da li cu uspeti da ukrotim volan sa tegicima... a i svakako sam planirao da menjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 1, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeli probao neko ovo rešenje? Ubacio sam gumene trake između volana i nosača, gume sam iseckao iz unutrašnje gume od bicikla, nisam još isprobao na dužu relaciju, nadam se boljitku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 1, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Biker-u druze, to sam probao pre 15 god sigurno.... Mora kruta veza ili da menjas te gume cesto!!! Isperuta se na dva jaca kocenja, obrati paznju molim te, bez najave guvernal pocne da se okrece. @Xnikolax Sve jasno, sutra saljem, heble u pitanju (imaju svoj navoj za tegove?), nista nije menjano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 1, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Biker-Boy je napisao: Jeli probao neko ovo rešenje? Cim to radis znaci da te bandit maltretira... Ima u temi kada sam ga vozio, guvernal napunjen silikonom i tegovi od po 350gr su bese meni pomogli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 1, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ja tu kao majstorisem, al sam skonto da sam trebao odma da narucim tegove od tebe i resen problem, ali jbg nema sad vremena jer krecem na more u utorak pa mi nebi tegovi stigli do tada. Samo da mi gume izdrze do mora i nazad, pa cu posle da resim to s tegovima, mada, silikon imam, znaci samo da nafilujem ceo volan sa njime i to je to? Tegove vec imam al su aluminijumski, nisu bas teski Promenio Avgust 1, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 1, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taman ti kucam... Elem, nisu ni tegovi svemoguci, taj bandit ume da vibrira.. Ako dozvolis Prvo zategni sve srafove koji agregat drze, auspuh... Ako lanac "poskakuje preko malog lancanika (razvukao se) sigurno ces da utrnis Sinhronizacija karburacije takodje. Pre puta na more tu gumu skini, probaj u mestu, sa ugasenim motorom da pod kocnicom pomeris guvernal u napred. Ako mrdne, sklanjaj! Tegova ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 1, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo na mojoj bandi tegova Uradio sam od prohroma, oni su duplo skuplji od ovih plastificiranih.. Ali lepoooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 1, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj je isti samo ona Ferarri crvena boja, lepo mu stoje ti maxi tegovi Sad ne znam sta da radim, imam osecaj da mi je manje vibrirao kad nije imao nikakve tegove, tako sam ga doterao kuci 130km bez vecih problema, a sad kad sam stavio te aluminijumske, trne mi ruka posle 30-40km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 2, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Vampa Za tvoj motor bi ovako nesto islo, skoro kilo tegova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pisem pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 2, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 2, 2021 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu i ja da iznesem svoj problem na istu temu... Ovo sam uradio istom prilikom:- zamenio ulje u vilama i semeringe- razradio i podmazao kandže prednje i zadnje kočnice l- vulkanizer mi zamenio obe gume i balansiraoOd tada imam čudne vibracije visoke frekvencije, kao zujanje na ručkama.Probao sam da zaletim, stisnem kvačilo da utvrdim da ne potiču od motora. Kao budu malo pa nestanu. Probao isto tako da šaram levo desno da menjam pritisak na ležajeve i isto, kao nekad osetim, nekad ne.Onda sam posumnjao da točkovi nisu dobro balansirani, iako bih rekao da je frekvencija vibracija veća, pa sam ponovio. Isto.Posumnjao sam da neki ležaj nije dobar, a primetio da se osovina zadnjeg točka, sa desne strane i deo rama greju, pa sam ponovo proverio zadnju kandžu i zamenio zadnje pločice (TRW organic) i ništa nisam zaključio.Sve u svemu, nema ih stalno ili sam delom navikao, ali imam utisak da nije ovako bilo. Imate li ideju šta proveriti? Kako se manifestuje loš ležaj? Lanac nije baš u dobrom stanju, nije istegnut ali se karike blago otežano savijaju pa planiram zamenu.Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 2, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ja u pitanju... Prvo ono standardno, proverio bih zategnutost srafova koji drze agregat, zadnju viljusku, lezaj vrata.. Zatim motor na cent. stender, prednji tocak u vazduhu, okrenuti rukom... Treba da ide lagano uz blagi huk plocica, jednolican... Ako se cuje huh,huh,huh znaci da disk sa strane odakle je zvuk vise ne "pliva" i stoji krivo. Lezajeve proveriti rukom, tocak se skine i prstom proveri aksijalno/radijalno, koliko lako se vrti. Isto vazi za sva tri nazad! Zatim, zadnji tocak u vazduhu, motor ugasen, u leru... Zavrti tocak i gledaj mali lancanik, (zavrti tocak u smeru u kom vozis) ako lanac posle prvog zuba poskoci i nadje mesto gotovo sam siguran da ces zbog njega utrnuti u voznji! Ne moze se samo lancanik menjati inace! A ni lanac nije na svakom linku podjednako istegnut... Mora komplet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Avgust 2, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Nfs je rešio problem svih modela koje poznate fabrike nisu mogle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 2, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Muka naterala prijatelju, briga njih sto mi utrnimo.Ja ne resavam ali se trudim da sebi sto veci komfor priustim, sta saznam/ustanovim prenesem zajednici.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 2, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Xnikolax @Vampa Poslato ljudi, ocekujet sutra, postexpres.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepo ovde napisao,Doktor ali mekog srca,mnogi mi ne veruju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 3, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa hvala drug!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Avgust 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvalaa.. stiglo i montirano... po prvi put jedva cekam da krenem na posao da iz testiram Promenio Avgust 3, 2021 član Xnikolax 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Avgust 3, 2021 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas javi, zapisujem koje tezine na koji smo motor stavili, gde se pokaze ok ja podvucem, znam za sledeci put.Vas feedback mi je vrlo bitan! Hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Tegovi stigli juce na adresu a u nedelju ce kod mene. Cim budem montirao pisem utiske i razlog. Hvala jos jednom @N.F.S. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...