amazing 5 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan i dobra vam sreca. Zovem se Nikola imam 32godine iz Beograda sam, otac jednog muskog deteta(uskoro i drugog Boze zdravlja). Radio sam kao turisticki vodic 12 godina, zavrsio fax i sada radim u jednoj drz.agenciji. Nemam motor, imam B kategoriju 10 godina. Promenio sam dovoljno automobila(cak i trgovao malo) i znam sta volim, jos vaznije znam sta ne volim. Poslednje 3 godine vozim Nissan Terrano II, voleo bih Land Cruiser, da jesam terenaca ljubitelj, ali ni zelje za moto zujanjem mi ne fali. Motore sam oduvek voleo i bili su mi tiha patnja, a sada sam u momentima pazljivog odabira motora, kako bih bio kompletan citajuci i posmatrajuci forume i upuceniju gospodu, otprilike sam zakljucio sta bi mi najvise odgovaralo, ali sve u svoje vreme. Toliko... Citamo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 2, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amazing 5 Napisano Jun 2, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i bolje vas nasao. Sustinski sve sto me interesuje je vec napisano. Imam tu neka dvoumljenja oko toga sta bih za sebe, koliko realno sta vredi, odrzavanje i ostalo...od bajkera poznajem samo Olivera(zivi kod Bajlonove pijace bgd) a i sa njim nisam pojeo kilo soli pa se moze reci da je poznanstvo povrsno, ali sjajan je momak Cesto sam sanjao kako vozim motor...onaj cudan osecaj, malo strah-malo ekstaza....kako li tek live, jedva cekam da saznam....covek sto je stariji to je temeljniji, te sam ja na vreme poceo da se pripremam za kupovinu motora(nameravam da kupim motorce negde u zimu, kada su jeftiniji ne znam vise sta bih rekao a da ne smaram puno...putovao sam dosta, sve na 4 tocka ili krilima tako da su za mene motori jos uvek prilicno nepoznat faktor... Vidimo se na nekoj od tema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Jun 2, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Čitaj, prati forum, uklapaj se, odaberi za sebe nešto najbolje na osnovu našeg iskustva i tvog ukusa i temperamenta. Sve najbolje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Polako svako nadje sebi idealan motor pa ces i ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amazing 5 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750DCT Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam u medjuvremenu stare postove na temu odredjenih motocikala, a za vikend mnoge od pomenutih video na autoputu, a Fazer kako jezdiiiii... pricoa sam sa jos nekolicinom prijatelja koji voze i poznaju motore...slazu se sa kolegom koji pomenuo i ponudio kao adekvatno resenje ER 6 F...a i cena je u njegovu korist...sada njega izucavam kapiram bice izucavanja jos dosta...taman dok se ne steknu uslovi za polaganje i kupovinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, srećno na polaganju, što pre kupiš motor pre ćeš položiti inače je mrtav kapital. Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...