Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jun 1, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem delove za Hondu Nsr 125cc novi model. Ponudite sta imate kupio sam jednu havarisanu Hondu Nsr 125cc novi model za 200e Pa bi da je pocnem sredjivati a neke delove sam prebacio na moju,a ovu sto sam kupio bi da picnem i prodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem delove za Hondu Nsr 125cc novi model. Ponudite sta imate kupio sam jednu havarisanu Hondu Nsr 125cc novi model za 200e Pa bi da je pocnem sredjivati a neke delove sam prebacio na moju,a ovu sto sam kupio bi da picnem i prodam. /Imam ram, rezervoar, zadnju viljusku, alu felne prednje-zadnje,fabricki auspuh jos dosta sitnica. Ako te interesuje, prodam ti sve sto sam naveo za 150 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...