Bojssa 1746 Napisano Maj 28, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast momcine, uzivao sam citajuci! Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Maj 28, 2014 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Касније поподне дође газда Борче,чова који нам је изнајмио апартман... доведе бајкере из Чешке који су ту били у пролазу а долазе из Албаније и настављају на Проклетије... њих четворица на БМВ ГС1200 и један беше са Мото Гуци Стелвио ... Ми као прави бајкери препаркирасмо моторе да направимо места ,кренемо у неку причу са њима,а они онако равнодушни полунадркани..гледају са висине,мислим се ''ко вас па јебе!!! Od onih motociklista koje ja poznajem, 80% njih kad uzjase GS, utripuje da mu je pola metra duzi nego drugima, pa nemate vi mnogo o cemu tu da pricate, ipak su oni "veliki bajkeri" . Svaka cast za putopis i turu, vidi se da Vam se nije dalo, ali ste stigli zivi i zdravi, uzivali u putu i dobili razlog da ponovite put. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast nemam reci.. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Maj 28, 2014 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,uzivao sam citajuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Apropo tih Ceha i takvog ''pogleda sa visine'' ,.... šta drugo i očekivati od dojučerašnjih paradaJz turista (živeh tamo kod njih u Čehi skoro 20god., pa me to ni malo ne čudi od njih... ) nek ste vi bar ispali LJUDINE!! Bravo za putopis i rekordno pisanje od dva dana... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 29, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Прочитах путопис у даху лепо , свака част и поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ovo je savrseno,procitah ga jednom na brzaka i tek posle drugog (na tenane)citanja imam utsiak da sam bio sa vama ..mozda zato sto sam ovo vec obisao 2008god meni je jako cudan osecaj bio na samom Vidu jer je sve posveceno Srpskom narodu i nasim precima.onda prica o Krfljanima koji i vek kasnije vole Srbe. Putopis je extra,neam reci... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Maj 30, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura i odlican putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Maj 30, 2014 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan BigRider u Big stilu, svaka cast momci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 30, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Драго ми је да Вам се свиђа!!! Трудио сам се да се свега сетим,да нешто не пропустим... ишао сам хронолошки,ипак 9 дана ... Даће Бог да буде чешће оваквих путописа и путовања,а путопис је лако написати, када имаш лепе успомене!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 30, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bigi majstore bravo momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu, imao sam burgmana i planirao slicnom rutom da krenem al uvek isto VREME ,uvek ga fali ,elem gore pomenute slike kao iz Zadra ,su i mene podsetile na detinjstvo kao da setas pored tri bunara ili kalelargom, jos jednom svaka cast na putopisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Управо то ме и асоцирало,свака част,видим познајеш материју...ја сам од тзв.три бунара живео на 200метара код Св.Илије!!! Драго ми је да ти се свиђа путопис!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee pa ti si bio u centru desavanja ,ja malo dalje, put bokanjca pa onda na bilom brigu hehehehe,Kako da mi se ne svidja putopis, uz super slike i dobro pisanje mora da bude zanimljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Поздрављам те земо!!! Бићемо у Инђији на скупу 21.06 субота,па ако будеш тамо јави се да се упознамо,препознаћеш нас већ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
watrogasac 7 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Super moze, dogovoreno ,nadam se da cu bikeom doci jer sam trenutno u potraznji za endurom tipa TA , KLE, a mozda i TDM, jos da me bog pogleda i da nadjem dobrog povoljnog hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 10, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Без офа молим вас Имате ПП па причајте! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, pročitah u trenu dva puta Skidam kapu ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koxi21 5 Napisano Septembar 7, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha x-max 400 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Super je putopis!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 7, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хвала!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Сваки пут кад прочитам овај путопис, добијем жељу да се поново упустим у овако нешто. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 17, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Даће Бог,брате Румба да поновимо ову туру,остаде много тога недореченог и не обиђосмо још неке битне ствари!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...