Jump to content

Moto Zajednica

Kakav je put na relaciji

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX

Sredinom juna planiramo posjetu Beograda (dva motora Yamaha ZS 600 Fazer i Honda GW 1200, 4 osobe). Iz Beograda planiramo vožnju preko Lazarevca - Valjevo - Rogačica - Ljubovija. Zbog poplavi in izvanrednog stanja u okolini Obrenovca i Lazarevca me interesuje, da li je ova relacija normalno prevozna i kakvo je opšto stanje u samom Beogradu i okolini. Molim samo verifikovane informacije.

Zanima me i, da li ima ko iskustva sa boravkom u apartmanima/bungalovima teniskog kluba Green Set, Drenovska 20, 11010 Beograd?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Ceo navedeni put je prohodan. Ja sam sad za vikend došao iz Ljubovije preko Valjeva. Prohodni su čak i manje prometni alternativni pravci. :zdravo:

• U prolazu, 27 postova

Odlično. Sad nema više dilema. 16.6.2014 dolazimo u Beograd. Upravo tako me zanima, da li se preko graničnog prelaza Ljubovija normalno prelazi, da li je to međunarodni GP?

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Prohodno je u Rogačici ka Ljuboviji. Tu u Rogačici je u subotu važila zabrana samo za kamione preko XY tona u pravcu ka Bajinoj Bašti ali mislim da je i to sada već pušteno. Dosta je mehanizacije ne terenu na sve strane i menja se stanje bukvalno iz sata u sat. Na primer, kad sam u sredu išao za Ljuboviju, bilo je delova sa odronima i klizištima gde je samo jedna ili pola trake bilo prosečeno u tom trenutku (motorom sam išao, tako da je meni svejedno bilo prohodno), a u subotu u povratku već je sve bilo raščišćeno.

Preko graničnog prelaza kod Ljubovije se normalno prelazi i to je međunarodni GP :zdravo:

• U prolazu, 27 postova

Do vremena kada idemo na put sigurno če biti več bolje. Vozili smo več po svim mogučim terenima ali GW nije neki lagani motorčič, pa ne bi htio, da ga guram po nekim vukojebinama. Imam neke informacije od kolega iz Slovenije ali je več prošlo nekoliko vremena pa nitko od njih nije mi mogao garantirati, da je sve ok. Informacija iz prve ruke vredi više nego sve karte i GPS.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja