HILL 20 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozemo da se organizujemo kao zajednica i prikupimo humanitarnu pomoc za ljude pogodjenim poplavom? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 17, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Види, наравно да можемо, али знајући људе овде, убеђен сам да је велика већина то већ урадила на локалном нивоу. Ја са породицом јесам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam, u vise navrata, ali bi bilo lepo da se i ovako zajednicki sakupimo i doniramo nesto znacajnije. Ja cu pokusati da obezbedim paletu vode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Maj 17, 2014 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Odneo lekove i insulin u crveni krst, ljudstvo im za sada netreba, vracaju ih sa terena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 18, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/102044-konkretna-pomoc-ugrozenima/Evo ja sam nesto pokrenuo pa da vidimo hoce li se nesto desavati...takodje sam voljan da se prikljucim i nekim drugim idejama..npr umesto moto skupa ode 200 bajkera,ponese svoju hranu,satore i pomogne nekom da zida kucu,naliva plocu itd itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 20, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Spajk ideja je ok i licno, iako sam vec to uradio, imam mogucnost da skupim jos, ali nepotrebno si otvarao jos jednu temu. Ova je dovoljna pa predlazem da prebacis post ovde, ostavis na onoj link i zakljucas je. Nisu svi u mogucnosti da raznose stvari pa bi bilo ok da se nadje jedan prostor kao kolektivni centar i da se tamo razvrstaju stvari. Odatle bi verovatno u dogovoru sa c.krstom mogli da odvezemo sve u neko od ugrozenih mesta, recimo Krupanj gde je stradalo puno kuca. Naravno, akcija skupljanja bi morala da traje do rekonstrukcije jer recimo ako doniras TV a oni nemaju kucu malo je bzvz. Nadam se da moj post nece niko shvatiti kao pametovanje. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4267 Napisano Maj 21, 2014 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A u medjuvremenu,svako od nas može da pošalje prazan sms na 1003 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Maj 23, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Сутра (субота 24.05) браћа Guzzisti и ја носимо хуманитарну помоћ у Свилајнац. Паре које су биле сакупљене за трећи сусрет љубитеља мото гуција иду у хуманитарне сврхе, плус ће свако донирати према својим могућностима. Уколико неко жели да се прикључи акцији, добродошао је. Потребне су махом ствари за бебе, кашице, пелене... али и средства за личну хигијену. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...