wolf 12 Napisano Maj 14, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dana 6.maja 2014 na pocetku ukljucenja na gazelu crni BMW serije 5 sa tri mladica unutar vozila (e39 ako se ne varam neko mozda 2000godiste) tablica BG795AX me je udario od pozadi na gazeli u moju desnu stranu u auspuh i sva sreca nisam bio pao , krenuo sam za njim da ga jurim stigao ga i video mu broj tablice , on je kako je bezao od mene zakacio jos jedno pet sest automobila , kod sava centra sam stao i zvao policiju i kasnije su me transportovali u urgentni centar sa laksim povredama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Maj 14, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna mozda neki savet da mi da sta kako sada treba raditi oko naplate stete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pravni savet, ali javiće se neko iz te branše, ima ih ovde! Ali bih ga ja sigurno uz dobrog advokata tužio za pokušaj ubistva, bežanje sa mesta saobraćajne nezgode, ne ukazivanja pomoći povređenom licu, pretprljni strah i duševnu bol..... Verovatno i još po nešto! Majku mu kretensku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbitnije je da si prošao bez ozbiljnijih povreda. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Maj 14, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Gepekovanje i pravac Lipovacka šuma ako mene pitaš... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 14, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobar advokat i za početak ti treba zapisnik od policije - valjda su uhvatili vozača ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Prijava policiji, mislim da će ovo da se goni po službenoj dužnosti, ali proveri sa advokatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Maj 14, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja imam izvestaj iz hitne pomoci i policije i iz dunav osiguranja (tu policija salje izvestaj,zapisnik), medjutim nemam podatak od policije da li su ga uhvatili i kako to napreduje,rekli su da je predmet poslat u 29 kod javnog tuzioca i inspektora , a meni iz mog osiguravajuceg drustva (delta generali)kazu da mi treba od njega broj polise a to u zapisniku nista ne pise..... hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam osiguranje na foru postavlja kao uslov broj njegove polise, da ne bi oni morali da traze ali to sto nemas ne bi trebalo da predstavlja prepreku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Maj 14, 2014 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da je država prava i pravna,taj bi već bio u apsani... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 14, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma...poznati scenario...tata plati i sutra izjava na sudu prolazi uz-Uplasilo se dete i verovatno od soka nije stalo.Druge je izudarao pokusavajuci da spase motoristu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 14, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cuti mogao si i ti u gepek...Fala bogu te si ziv i zdrav...Zapamtio si tablicu,i to je dovoljno.Ako su panduri bili u dzipu,zaboravi...Ako je ukraden,opet zaboravi...Sve ostalo ces naplatiti...naravno unesi i deo zvani dusevna bol...to se najvise naplati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Maj 14, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Ala bi ja to zavezao lancima i onda vukao motorom po putu dok se neogule do kostiju majku im nenormalnu divljacku 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 14, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Moja ti je preporuka ako hoces da teras da ides stalno u policiju i insistiras da cujes sta se desava. Posto generalno njih mrzi bilo sta da rade. Pa vrlo moguce da samo slucaj bude skupljao prasinu ako se ne pojavi "zainteresovana" strana. odnosno ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je nick endurac;kolega koji je prosle nedelje otvorio i pisao na temu zakona o saobracaju i sta treba raditi u slucaju nezgode.poceo sam da citam,i sada ne mogu da nadjem temu.mislim da je i on iz bg-a,pa ce verovatno znati da ti kaze i kod kog advokata da ides. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj odustati, budi uporan. Na kraju ce se isplatiti. A nekog ce da boli po dzepu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Za takve konje onaj pokojni Mihail Kalašnjikov izmislio spravu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 14, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno ces naplatiti stetu kako za motor tako i za pretrpljeni strah... najbolje je naci advokata koji radi bas te slucajeve (uglavnom rade za 10-20% vrednosti koja se dobije ali zato izvuku skoro duplo nego sto bi ti sam izvukao tako da se isplati ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Maj 15, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Samo nađi advokata, ponudi mu procenat od odštete i to je to. Bogu hvala da si ti živ a sve ostalo će se srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 15, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga nasao,i sam bi mu naplatio stetu,dal u mraku il po danu zavisi od situacije... I platio bi svaku sekundu straha bola i svaku odsteticu, ma svaku ogrebotinu, i sve troskove,naravno sa kamatom,a moz da bude i tatin sin i najvece mudo u gradu.. A verovatno je neko narkomansko govno koje je ukralo auto..mada nije sigurno....al nemenja situaciju ni odnos izmedju nas mnogo..moz sam da bude gore po njega... Palica nezna cije je cije koleno ruka,noga....... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 15, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam u tvoje batinaske sposobnosti ali batina ima dva kraja. Jos ako si porodican covek i iole normalan to i nije najpametnije. Moze i ovako da ga goni lepo. A posle polako. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 15, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam u tvoje batinaske sposobnosti ali batina ima dva kraja. Jos ako si porodican covek i iole normalan to i nije najpametnije. Moze i ovako da ga goni lepo. A posle polako. jesam porodican covek i nisam pristalica batinjanja al ko mene kamenom........da je stao,da je ono ovo sve bi moglo ljudski,ovako. dogovor kucu gradi, pa i da mu oprostis ako treba... ali kad je neko govno...kad on tebe kamenom..udri ga bre.mene zivot tako naucio.... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Maj 15, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ala je zguzvao auspuh! Jbte.. Sva sreca pa se zavrsilo na tome... Beograd sve vise lici na divlji zapad... No comment 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10307 Napisano Maj 15, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam u tvoje batinaske sposobnosti ali batina ima dva kraja. Jos ako si porodican covek i iole normalan to i nije najpametnije. Moze i ovako da ga goni lepo. A posle polako. jesam porodican covek i nisam pristalica batinjanja al ko mene kamenom........da je stao,da je ono ovo sve bi moglo ljudski,ovako. dogovor kucu gradi, pa i da mu oprostis ako treba... ali kad je neko govno...kad on tebe kamenom..udri ga bre.mene zivot tako naucio.... Da malo spustim tenziju. Boki,ako ti pobegne, mozes ti i neku vradzbinu da mu napravis, ili kletvu da mu bacis! Valjda si naucio od tvojih bivsih komsija!? To bi mu bilo gore nego da ga peglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 15, 2014 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mu ne možeš ništa, verovatno je neko ko je dobro zaštićen, kad je tako osiono bahat, ili su policajci ili neko tipa ala Ž.Mitrović, svakako neko ko može da plaća, ili ima zaleđinu, da bi se bahatio. Promenio Maj 15, 2014 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Maj 16, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan preko rodjaka iz policije sam uspeo da saznam neke detalje..... BMW je bio rentiran,i stigli su da ga zafrbaju a decko je u njegovoj izjavi rekao , "da je on jurio nesto motorom i provlacio se i u jednom trenutku ja sam njega zakacio retrovizorom" nisam citao tacnu njegovu izjavu,ali i ovo nesto je dovoljno da me zasmeje sve u svemu priznao je da upravljao motornim vozilom i rodjak mi je rekao da je to + videcemo dalje.... hvala unapred svima jos jednom na kometarima i savetima =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...