Djole Rs 291 Napisano Maj 13, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Evo 5. mesec kako vozim apriliu rs 125,i kako stalno volim nesto da cackam oko motora za ove kisne dane sam odlucio da stavim ventilator na hladnjaku,koji aprilia fabricki nema!Cvaja je to,grejace se dosta u gradskoj voznji,kreni stani,kreni stani i tako. Nasao sam neki ventilator od kawasakija nekog za 1700rsd,sutra idem do grada da kupim neki prekidac na koji bih ga palio kada bi bilo potrebe. I svo to montiranje i testove cu izbaciti ovde na forumu. Za pocetak evo slike ventilatora: free upload pictures adult image sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad namestis javi kako radi,i ja planiram nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...