to crank 5335 Napisano Jul 8, 2014 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako je nekom već zapelo da koristi slikove na ulici ove trening/endurance gume su daleko "manje loše" od race slikova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 9, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jul 9, 2014 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Jedu ti se kokice? Pa vi makar tamo u Temerinu imate dobar kukuruz kokicar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraMan 46 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: CBR 1000rr Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da ubacim slike Dunlop guma D212 koje su mi pravile veliki problem na otvaranju gasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 12, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Jedu ti se kokice? Pa vi makar tamo u Temerinu imate dobar kukuruz kokicar. naravno ... ja se koncentrisem na kokice posto ja nemam tih problema sa gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da ubacim slike Dunlop guma D212 koje su mi pravile veliki problem na otvaranju gasa... Vozis bas nizak pritisak? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...