iske 251 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Brzina manevra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li to utice na brzinu kretanja u krivini Može da se koristi za pomoć upravljanju... malo žustrije uđu u krivinu prednji kraj bi proširio putanju, zadnji kontrolisano počne da ide okolo i usmeri motor gde treba, dignu i zabodu gas. Kad zadnji točak počne da proklizava dizanje motora je mnogo efikasniji način da se kontroliše proklizavanje i usmerenje. Ako želi da zadrži proklizavanje dok diže motor, nastavi da dodaje gas. Za razliku od upravljanja zadnjim krajem na ulasku, gde se zadnji točak okreće sporije od predjeg jer je izgubio prijanjanje i nema dovoljno sile da savlada otpor agregata sa zatvorenim gasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brzina manevra? Manevar je brži ako je zavojna brzina niža! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da objasnim zašto mislim da je ugaona brina neadekvatan izraz. Ugaona brzina se bavi rotacijom to jest ako promenimo radijus po kom se tačka koju gledamo kreće (zamislite dve tačke na LP ploči, jedna na prvoj pesmi jedna na poslednjoj u liniji s centrom) ugaona brzina je jednaka dok je brzina kretanja dve tačke različita. Lučna brzina pobedila i donela autoru večeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Maj 22, 2014 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, jbt, pade mi na pamet užasna misao: zamislio sam kako ona dvojica sa SK ovo čitaju, pogotovo tocrankova pisanija. A onda na sledećem prenosu pokušavaju to da prenesu. Bila bi to najspektakularnija igra "gluvih telefona" ikada igde odigrana! Vrlo moguće, ali ne u prvoj trci, već posle dve-tri, kad se malo zaboravi (možda umišljam, ali čini mi se da se dešavalo). I to samo Erceg, Džankić je biser, ne zna ni da prepiše. Elem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čmaraš!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 22, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam kontao te pederske fazone kao u fudbalu kao udari ga saigrac po guzici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se toga kod nas na košarci pre 30g.. svi koji su trenirali stalno su pipkali druge po bulji... ne znam da li je i dalje tako. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 22, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, jbt, pade mi na pamet užasna misao: zamislio sam kako ona dvojica sa SK ovo čitaju, pogotovo tocrankova pisanija. A onda na sledećem prenosu pokušavaju to da prenesu. Bila bi to najspektakularnija igra "gluvih telefona" ikada igde odigrana! Vrlo moguće, ali ne u prvoj trci, već posle dve-tri, kad se malo zaboravi (možda umišljam, ali čini mi se da se dešavalo). I to samo Erceg, Džankić je biser, ne zna ni da prepiše. Elem... Jedva cekam da ovo vidi Stampar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ovi vozaci su neverovatno ludi i hrabri. Svi oni imaju znanje i umece da voze ove neverovatne masine. Mada iz trke u trku svako ima svoj dan. Tacno je da neko ima veci talenat i to se vidi na stazi.Zasto Lorenco slabije vozi, zasto Pedrosa ne pobedjuje Marqeza to verovatno necemo tek tako saznati a i nije ova tema za to. Rosi je Rosi, i tu nema diskusije. Jedno je ocigledno, mali Marqez je definitivno Rosijev naslednik i to je kraj. Mali je prosle sezone bio 1 a to mu je bila prva sezona. Meni se trka u le manu jako dopala i mislim da Marqez je definitivno favorit i ove godine za titulu. Decko nema los dan i jednostavno vozi kao da mu je poslednja trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, jbt, pade mi na pamet užasna misao: zamislio sam kako ona dvojica sa SK ovo čitaju, pogotovo tocrankova pisanija. A onda na sledećem prenosu pokušavaju to da prenesu. Bila bi to najspektakularnija igra "gluvih telefona" ikada igde odigrana! Vrlo moguće, ali ne u prvoj trci, već posle dve-tri, kad se malo zaboravi (možda umišljam, ali čini mi se da se dešavalo). I to samo Erceg, Džankić je biser, ne zna ni da prepiše. Elem... Jedva cekam da ovo vidi Stampar Što, pali se na "fisting"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 22, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E, jbt, pade mi na pamet užasna misao: zamislio sam kako ona dvojica sa SK ovo čitaju, pogotovo tocrankova pisanija. A onda na sledećem prenosu pokušavaju to da prenesu. Bila bi to najspektakularnija igra "gluvih telefona" ikada igde odigrana! Vrlo moguće, ali ne u prvoj trci, već posle dve-tri, kad se malo zaboravi (možda umišljam, ali čini mi se da se dešavalo). I to samo Erceg, Džankić je biser, ne zna ni da prepiše. Elem... Jedva cekam da ovo vidi Stampar Što, pali se na "fisting"? HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 23, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan mislim da proverava kolika jaja ima i od kog materijala su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 23, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možete vas dvojica da spinujete do ujutru, privlače ga muški anusi ko magnet!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...