ushke 9 Napisano Jun 27, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Oko koliko sati ste u Raski ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakvih slika za nas koji smo spreceni da ucestvujemo.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan imam oko 20-ak snimaka, samo ne znam kako da sve to stavim u jedan video.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Jun 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam vest da je neki momak sleteo u provaliju - radi se o decku pripadniku policije sa nadimkom Dacko iz bg.ako zna nesto neko vise neka javi. daj bože da je dojava lažna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/476941/Poginuo-motociklista-kod-Kraljeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 28, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam vest da je neki momak sleteo u provaliju - radi se o decku pripadniku policije sa nadimkom Dacko iz bg.ako zna nesto neko vise neka javi. daj bože da je dojava lažna Na žalost tačno je sve osim nadimka. Momak je bio prva liga, poznavao sam ga.. i nije tačna vest iz članka da je bio saobraćajni policajac.. Počivaj u miru bata Rile!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan П.С. Је л' има некога из Косовске Митровице овде? Ima Kolega, znas li nekog Kostic Mihajla (vlasnik ili radnik u prodavnici "21 vek" u Kralja Petra I) iz KM? Pozz Znam ga. Zivi u Zvecanu. Nemam neko lepo misljenje o njemu. Majka mu je vlasnik "21.veka" a on bi trebalo da radi u med. centru u IT sluzbi (ako ga nisu isterali sa posla). I u pravu si sto nemas. Jajari sam poslao na poverenje uz jos par stvari (koje je platio) i ProTaper-ove rucice s time da ako mu odgovaraju da ih plati, ako ne da mi ih vrati. Seronja je pokazao koliko kosta njegov obraz - od kraja oktobra 2013-e mi duguje bednih 800 dindzi. Par puta mi je slao SMS-ove kako ce toboze da mi uskoro posalje kintu. AHAAAAA... al` zamalo... Zove se Kostic Mihajlo, tel. mu je (ili je bio) 061 621 0 681 Ako ga neko vidi, neka mi ga puno pozdravi ( i neka dobro prebroji kusur ) Mada, kada bolje razmislim, sam sam kriv. Imam 50 god, a jos verujem u postenje u ljudima... Drustvo, lepo se provedite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nije lažna dojava . Acko ili Sale crvena Ninja Kawasaki par krivina posle Ušća . RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jun 28, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nije lažna dojava . Acko ili Sale crvena Ninja Kawasaki par krivina posle Ušća . RIP Saša Ristić.. http://i1005.photobu...zpsebdd907b.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa pocetka, nazalos nisam stigao dalje od lozovika. Nensy hvala na ponudjenoj pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako malo ljudi bilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije malo ljudi nego velika skupstina i trotoar . Mislim da je slikano malo ranije pre nego je doslo jos ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 29, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno je malo ljudi bilo dole,predpostavljam zato sto nije placan benzin ove godine a i ocigledno nekome smeta da se pominje Kosovo sad pa shodno tome i medijski skoro uopste nije propraceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 29, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nisu neke fotke ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 29, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije malo ljudi nego velika skupstina i trotoar . Mislim da je slikano malo ranije pre nego je doslo jos ljudi E to je onda druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 29, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kazu oko 850 motora je uslo u Mitrovicu,na fejsbuku sam to procitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 29, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa MK OTADZBINE sa prijateljima stigla svojim kucama ,jedno veliko BRAVOOOO momci dokazali smo da se na Kosovo neide samo zbog besplatnog goriva jos jednom bravo!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 29, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira koliko nas je bilo,mada sto vise to bolje cilj je ispunjen tradicija nastavljena i zacinjena dobrim provodom.Pozdrav za sve ucesnike i vidimo se dogodine opet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 29, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Kačite fotografije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Slikano je oko 09:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto ove godine nisam mogao da priustim da odem na bajk rok misiju. svaka voznja do Kosova je prica za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jun 30, 2014 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam krenuo u Petak, otisao do Nisa, gde je bio Vespa skup u organizaciji Vespa kluba Nis. U Subotu krenuo ka Kosovskoj Mitrovici. Usput ispred Brusa ostavio kablove za paljenje momcima kojima se jedna Honda ugasila, posto nisu mogli da je upale na gurku. Stigao u Kosovsku Mitrovicu, malo pre kolone. Posto sam dobio informaciju da su mi u Nis stigli dobri prijatelji iz Skoplja, ostao sam u Kosovskoj Mitrovici do 18h pa sam krenuo ka Nisu. U Nedelju krenuo ka Beogradu, sve u svemu veoma lepo proveden vikend sa prijateljima na dva skupa, i predjenih 1.000km Video kolona dolazi u Kosovsku Mitrovicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 30, 2014 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slike Obrenovackih Amfibija SLIKE GOOGLE + 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...