doktor 4762 Napisano Maj 11, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bio prethodnih godina, da podeli malo iskustava...i ima li zainteresovanih za odlazak ove godine? https://translate.google.rs/translate?sl=el&tl=en&js=y&prev=_t&hl=sr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.bikerspirit.net%2Fmain%2F%3Fp%3D29505&edit-text=&act=url Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 11, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive cene DAY RECRUITMENT / DRIVER / CO-DRIVERTHURSDAY / 35 € / 20 € FRIDAY / 30 € / 20 € SATURDAY / 25 € / 15 € SUNDAY / 20 € / 10 € DRIVER WITHOUT CARD DAY RECRUITMENT / DRIVER / CO-DRIVER THURSDAY / 50 € / 20 € FRIDAY / 45 € / 20 € SATURDAY / 40 € / 15 € SUNDAY / 30 € / 10 € a kod nas se bune kad se naplacuje ulaz na skup 500 din Gde se uopste odrzava, nisam uspeo da provalim ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 11, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Camping Drepanos na par km od Igumenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Dva drugara i ja planiramo da idemo ove godine, pošto do sada niko od nas nije bio na Panhellenic-u, za sada smo napravili samo okvirni plan i par mesta koje tokom puta planiramo da obiđemo. Polazak bi bio u petak (07. jun) ujutru, svratili bi na Ohridsko jezero na kraći obilazak i pravac Igumenica i smeštanje u kamp. U subotu ujutru bi otisli na Krf u obilazak a popodne bi se vratili u Igumenicu na skup i u nedelju povratak preko Meteora uz kraće zadržavanje i obilazak. Što se smeštaja tiče za sada je u planu spavanje u šatorima u okviru kampa. Čim budemo proverili cene ulaska na moto skup, cene smeštaja u Igumenici, trajekt do Krfa i ostalo moći ćemo da napravimo neki detaljniji plan. Ukoliko neko već ima iskustva bili bi lepo da ih podeli sa nama, a i ukoliko ima zainteresovanih da idu biće nam lepše u društvu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Maj 12, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam kolima do Krfa tim putem Pre Skoplja ideš desno na "obilkolnicu" i teraš ka Tetovu, Kičevu. Ja nisam išao do Ohrida. par km posle Kičeva imaš skretanje za Bitolj. Išao sam na granični prelaz Kravari, Florina. Posle toga slabo prometnim putevima samo na jug da izađem na autoput pre Igumenice. Ograničenja su uglavnom oko 80h, ali nigde nikoga, a ima usputnih mesta za odmor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 12, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je preambiciozno da u danu idete do Igumenice, i to jos sa svracanjem na Ohrid. Ovo kazem jer sam isao 2007. bas tim putem na Krf. To bi bilo najbolje da u cetvrtak posle posla ispeglate do Ohrida i tu nocite pa ujutru dalje. Cene ulaza su navedene na linku koji sam postavio. Od petka bi trebalo da je 45€...skupo je za nas pojam moto-skupova, ali ako vec idem cak tamo mislim da bi bio u kampu. Inace ja nesto planiram, jos nisam 100% siguran...ali bi isao preko Albanije u oba smera, a mozda u povratku preko Kosova (drugar sa kojim se vozim je isao vec 2 puta bas iz Albanije). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, nećemo moći da krenemo pre petka a ni da ostanemo duže od nedelje. Prvi dan bi bio oko nekih 900km, sa dosta autoputa tako da to ne bi trebalo da bude problem. Krenemo ujutru rano i pre mraka se smestimo u kamp, a onda . Uostalom idemo da se vozimo, bice vremena u subotu da se odmara i lagano obilazi Krf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Igoumenitsa Greece.... ne znam grčki ali mislim da ono znači Juli. daleko. dj shit music... ali vredi zbog predela I vožnje. . Sent from SALVER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 20, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na onom prevedenom linku pise jun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 20, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... ne znam grčki ali mislim da ono znači Juli. Pa nemoj da unosiš zabunu kad ne znaš ... Termin za održavanje PANHELLENIC skupa je uvek vezan za pravoslavni praznik - Duhove (Sveta Trojica). A Duhovi su pokretni praznik koji ove godine pada 8-og juna. Dakle PANHELLENIC 2014 se održava u terminu od 5-og do 9-og juna. A evo i link za CAMPING DREPANOS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 21, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ozbiljno razmisljam da idem...samo bi voleo da cujem neki utisak od nekoga ko je bio ranijih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 23, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ... ne znam grčki ali mislim da ono znači Juli. Pa nemoj da unosiš zabunu kad ne znaš ... Termin za održavanje PANHELLENIC skupa je uvek vezan za pravoslavni praznik - Duhove (Sveta Trojica). A Duhovi su pokretni praznik koji ove godine pada 8-og juna. Dakle PANHELLENIC 2014 se održava u terminu od 5-og do 9-og juna. A evo i link za CAMPING DREPANOS bravo. .pametan si kao pčelica. .. Sent from SALVER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 24, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto da nije, dao je pravu infromacij Sent from WC SOLJA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 25, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan to je moj drugar pa mu tepam... opusti se aco.. Sent from SALVER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 26, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ipak smo se iskombinovali, polazak sutra ujutru. Prvi dan svraćamo na Ohrid i odlazak do Meteora, tu ćemo negde da prenoćimo pa u petak lagano obiđemo manastire i pravac Igumenica. Doktore šta si rešio? Da li ideš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ozbiljno razmisljam da idem...samo bi voleo da cujem neki utisak od nekoga ko je bio ranijih godina. Dva ortaka iz kluba u petak idu. Mire je bio dva puta, kaze da je totalno ludilo,preterivanje u svakom smislu,ali vredi videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ozbiljno razmisljam da idem...samo bi voleo da cujem neki utisak od nekoga ko je bio ranijih godina. Dva ortaka iz kluba u petak idu. Mire je bio dva puta, kaze da je totalno ludilo,preterivanje u svakom smislu,ali vredi videti. Sinoc smo se vratili... odlicno iskustvo...bice kasnije slika i opisa... Iz Srbije bili nas dvojica, jedan iz Vranja (Goran Manasija) i videli smo samo jednog iz MC Srem...mada nismo uspeli da ga uhvatimo...na kraju na jednoj pumpi pred Makednosko-srpsku granicu, mi dolazimo na pumpu i dok smo skidali kacige on odlazi sa pumpe...(vozi zlatnu Hajabusu). Pozdravi ga od kraljevcana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo i nas cetvoro (3 motora), sto znaci da nas je bilo sedmoro iz Srbije! U subotu oko 13h smo stigli u kamp, nazalost nismo se videli. Pricao sam sa grkom kome si dao vizit kartu pa kad videh Kraljevo i zanimanje povezah sa nickom, a videli smo se i razgovarali sa Goranom iz Vranja. Ovaj iz srema mi je promakao za sekund, u moru onih sa hajabusama tek kad je prosao videh prsluk sa bojama MC Srema. Samo da malo razvrstam slike pa ih postavljam a i moje licno vidjenje celog skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha...i tebi nisu bile jasne sve one hajabuse... Inace, u tom slucaju bilo nas je osmoro, vas cetvoro, nas dvoje iz Kraljeva, sremac i vranjanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam stigao da idem na skup posto sam imao druge planove, ali sam video mnogo motora na auto putu ka Igumenici,ja sam isao u suprotnom smeru.Kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 11, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice utisaka ukratko dok ne slozim fotke pa cu malo opsirnije... Voznja do tamo i nazad odlicna. U odlasku preko Albanije sa nocenjem u Vlori...Skadar i Fier dva lepa grada sa puno zelenila, a Drac i Vlora dva primorska grada sa dugim plazama i redovima novih (i pre svega povoljnih) hotela. Neocekivana gostoljubivost na svakom koraku. Od Vlore juzno pocinje najzanimljiviji deo za voznju. U povratku citav put kroz Grcke planine...put uglavnom Ok, lepa priroda, totalno bez guzve...pravo uzivanje. Nocili smo na Ohridu i posle preko Mavrova nazad. Panhellenic je malo drugaciji moto skup od onoga na sta smo mi navikli...ne znam da li je to zbog toga sto traje duze pa je citav koncept kao produzeni vikend. Mesto gde se odrzavao skup je da ne moze biti bolje. Kamp je kao mini poluostrvo (dugo npr. 500m), okruzeno plazom, sa kompletnom infrastrukturom koja je neophodna, bina na plazi sa sitnim peskom, muzika od hip-hopa, preko grckog popa, grcke tradicionalne, rock'n'roll-a, bluesa...ljudi spremaju rostilj masovno po kampu, preko dana su na plazama, uvece se divlja sa motorima na pravcu ispred kampa...najpopularniji motor ubedljivo je hayabusa sa produzenom zadnjom viljuskom i spusten napred na trouglovima i sa gomilom varijacija... Sve u svemu odlicnijh 5 dana, skoro 2000km, kupanje i kuliranje na moru i poseta najvecem grckom moto-susretu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Pa di su fotke sa panHellenic-a , nemoj te tako ljudi , ako je već tako mali broj ljudi bio iz krajeva dajte da barem vidimo fotose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 30, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cekao da uzmem fotke od drugara sa kojim sam isao, ali zbog nepreevidjenih razloga to sada nije moguce, tako da cu kada se vratim sa mora postraviti fotke uz po neku rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 15, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cekao da uzmem fotke od drugara sa kojim sam isao, ali zbog nepreevidjenih razloga to sada nije moguce, tako da cu kada se vratim sa mora postraviti fotke uz po neku rec. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103703-panhellenic-2014-igoumenitsa-greece/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...