muljaz 2275 Napisano Maj 8, 2014 Skuteras, 3739 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko zna odakle da skinem servis manual za ovaj skuter?! Hteo bih da vidim koje su mere kaisa, rolnica, koja je debljina obloga na kvacilu... Da li je prenos mozda isti kao kod Aeroxa 100? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 218 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto tražio za 100cc ali nisam uspeo da nađem. Imam za 50cc ako ti nešto znači? Što se agregata tiče on je 100% isti kao kod Aeroxa (barem mi tako kažu majstori :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2275 Napisano Maj 9, 2014 Skuteras, 3739 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mi retka zver taj Neos 100 Kazi mi koja li je maximalna brzina na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je isti agregat i na aerox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...