Svaler 1998 Napisano Maj 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Приметио сам после једног немилог догађаја да ми задња чељуст има луфта. Јел овај мали главни кривац? Или шта би друго могло бити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 7, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Meni prednja ima lufta..lepo radi samo zvecka ponekad preko rupa pa smara. Ako ti ne smeta, nemoj se uzbudjavati. Trebalo bi promeniti celjust, bar u mom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Landara zbog te gumice,raspadne se od toplote.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Maj 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па да, сад је као жвака. Како то да решим? То ми се није дешавало док једном нисам покупио неку опругу од стојџе или југића, умотала се у задњи точак и око те чељусти, једва сам је извукао. А да не говорим како сам једва остао на мотору. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14210 Napisano Maj 7, 2014 Integrisan, 7769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od normalnog, sredjuj to ne brukaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Maj 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да, знам да није нормално, али у чему је проблем? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Maj 7, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan tako je i kod mene bilo na LC4 ,sve se klimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nadji neko crevo istog spoljnog i unutrasnjeg precnika kao to sto ti je ispucalo i stavi umesto tog,upravo sam danas to namestao kevi na skuteru,od kocenja se ta rupa napravila kao jaje i samo je pitanje vremena kada ce da pukne kandza na tom mestu,posledice bolje da ne znas koje su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...