sci 26 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan VAZNA VEST, postigao sam dogovor sa prodavnicom kampersko-planinarske opreme "GORA" o sponzorisanju u vezi puta za Jordan. Decko koji radi tamo, (LJubomir) je veoma ljubazan i trudio se da mi izadje u susret onoliko koliko je mogao. Uskoro objavljujem konkretne rezultate nase saradnje. Ono sto je jos bitnije, covek je otvoren za saradnju u vidu odredjenih popusta za sve clanove naseg foruma, pogotovo kod organizovanih putovanja ozbiljnijeg karaktera i vecih kupovina (dovoljno je da se meni javite i eto beneficija ;D). Imaju najkvalitetniju opremu za kampovanje ferrino (satore, vrece, termo pod-odela, ves, obucu itd, itd). Idu moto skupovi i voznje, moramo se opremiti valjano ;D Ja odradih koliko sam mogao, u svakom slucaju cemo dobiti beneficije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki sajt sa ponudom ili....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ima sajt, mada je najbolje da se ode direktno i vidi na licu mesta u radnickoj 48, cukarica. http://www.gora.co.yu/srpski.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo SCI, evo početka jednog lepog prijateljstva, i onako mi treba gomila stvari za camping. Baj d vej, uporedjivao sam cene ferino šatora u italiji sa cenama ovde i gotovo da su iste, tako da ako da neki popust to bi bilo extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Daje covek popust, ostaje nam da se dogovorimo oko procenta, a on ce zavisiti od kolicine narucene robe. Najbolje je da ovde vidimo sta kome treba, pa odjednom kupimo sve, jer ce nam popust onda biti veci. Dogovorio sam se sa covekom da ja budem "veza", znaci mi se dogovorimo, onda mu javim sta, koliko i ko kupuje da bi on znao da bhas tome ko dodje treba da da popust, da se ne bi svi koji su culi za bjb pozivali na nas, jer bi covek u tom slucaju bankrotirao. Svima nam trebaju kvalitetne stvari, na zalost i sam sam cesto u nedostatku materijalnih sredstava kupovao bofl robu po buvljacima, uz cuveno "sta joj fali, nece bas leti provala oblaka" i bas leti grune pljusak uz oluju, pa me sator prvo "isprebija", jer se savija kao lud na vetru, pa me okupa i ujutru sam u "bazenu", posle celonocnog nadanja i bezanja od vode po coskovima satora, dok komsije uzivaju na suvom u kvalitetnim satorima :-\ :'( :-X Znaci, na necemu se moze stedeti, ali na satoru i vreci ne ipak su nam to kuca i krevet, pa imamo izbor (dobra i suva kuca, ili trosna stracara za male pare). Znaci, roba im je vrhunska, trajna i pouzdana (prva provera usledice u pustinji i ako ispuni kriterijume (pesak, pustinjske oluje i slicne "sitnice" svi kupujemo u "GORI");D Steta sto je tema premestena u "prodavnice", iz "moto opreme", jer ovde nije u prvom planu prodavnica, vec moto-kamp oprema koja nam je svima i te kako potrebna i povoljnosti koju dobijamo za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 7, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo SCI, evo početka jednog lepog prijateljstva, i onako mi treba gomila stvari za camping. Baj d vej, uporedjivao sam cene ferino šatora u italiji sa cenama ovde i gotovo da su iste, tako da ako da neki popust to bi bilo extra. A kako si dosao do cenovnika? Ja kad kliknem na link otvori mi lepu belu stranicu na kojoj nema bas nicega, u adresi mi pise da sam na stranici cenovnik, a u dnu strane kaze : Done !!! Pokusao juce, evo sad opet, nema teorije da otvori stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ne otvara nista (belo), ali sam uzeo veliki katalog i cenovnik ;D direkt iz radnje. Satori su od 100e pa sve do 500e za mont everest Vrece su od 1900 do 22000. Za lose vreme su zanimljivi australis 2 od 11500, dobar je i kalahari 3oko 9000, sky-line 3 je 14000, lightent 1 9500 itd... Ako vas zanima konkreta model, pitajte, imam sve cene i podatke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 9, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi koliko procenata daju popust od prilike ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od kolicine robe, njima se stalno menjaju uslovi nabavke....sve se dogovara na licu mesta. Idem tamo za par dana pa cu da pregovaram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo SCI, evo početka jednog lepog prijateljstva, i onako mi treba gomila stvari za camping. Baj d vej, uporedjivao sam cene ferino šatora u italiji sa cenama ovde i gotovo da su iste, tako da ako da neki popust to bi bilo extra. A kako si dosao do cenovnika? Ja kad kliknem na link otvori mi lepu belu stranicu na kojoj nema bas nicega, u adresi mi pise da sam na stranici cenovnik, a u dnu strane kaze : Done !!! Pokusao juce, evo sad opet, nema teorije da otvori stranicu. Lepo, zvao sam drugaricu u Veroni i dobio cenu gotovo identicnu kao u BG-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Cene su im veoma povoljne uzimajuci u obzir kvalitet. E, da imaju i potkape, ako su planinarima tople, bice i nama ;D, donji ves na fazon da greje, a koza dise, dukseve, patike i vodo-nepropusne cizme. Ima i suskavaca i kombinezona za kisu, kamasni za cizme (protiv kvasenja), termosa, podloga, duseka, lampi i svih sitnica koje su nam neophodne pri kampovanju ;D Ono sto mi je bilo veoma zanimljivo je to da imaju razne vrste bisaga i torbi za bicikle, ali veoma korisne i za motore. Garantovano najopremljenija prodavnica kampersko planinarsko "bajkerske ;D" opreme u Srbiji, a najvise me odusevilo to sto su ljudi ljubazni, hoce da pokazu i objasne sve sto nas interesuje i ne izbacuju ni posle sata pregledavanja svega i svacega ;D ;) Jbg, kvalitet imamo, cene iste ko` na zapadu (sto je retkost kod nas), jedino jos da skupljamo lovu, ima vremena do skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, konacno koliki je popust? Mene zanima Kalahari sator. Prosle godine sam hteo da ga kupim i receno mi je da ce kostati 109e. Kad sam konacno resio da ga uzmem, to je ta cena, ali je to po njima 10500 dinara. Kurs je bio slican kao sad, malo ispod 80 dinara za evro, ali su oni izgleda koristili neki njihov kurs. Zato sam sator uzeo na drugom mestu. Znaci da ne mumuljimo i kukuljimo, ima li cenovnika gde su cene za nas, tacno u dinar!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 15, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, konacno koliki je popust? Mene zanima Kalahari sator. Prosle godine sam hteo da ga kupim i receno mi je da ce kostati 109e. Kad sam konacno resio da ga uzmem, to je ta cena, ali je to po njima 10500 dinara. Kurs je bio slican kao sad, malo ispod 80 dinara za evro, ali su oni izgleda koristili neki njihov kurs. Zato sam sator uzeo na drugom mestu. Znaci da ne mumuljimo i kukuljimo, ima li cenovnika gde su cene za nas, tacno u dinar!? Razlika je tačno 18% tj. porez. Ne razumem trgovce koji govore cene bez poreza koji se MORA platiti svakako... SCI čućemo se za neku opremu koja će mi trebati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan U bre, Lalajko, nije to bas tako jednostavno kao sto ti izgleda. Nece oni bilo kome ko dodje i kaze "ja sam iz BJB-a" dati popust. Ja sam ih ubedjivao da smo mi brojni i veoma ozbiljni bajkeri, da cesto kampujemo i da im se isplati da nam daju popust, jer ce imati veci promet itd. itd. Svaka firma ne daje nista na poklon, pa tako i oni hoce da znaju sta dobijaju za uzvrat od nas. Sigurno nece biti isti popust ako kupimo robu za 30 evra i robu za 800 evra tako da je nemoguce da ti dam odgovor "koliki je popust u dinar", u proseku je desetak posto. Meni su davali popust (sponzorstvo) od 20% pa 25%, pa 30, pa 40, pa.....znaci, sve je stvar dogovora i dobre volje. Ja imam cenovnik satora i vreca za spavanje: cene su u dinarima; SKY LINE 3 14 165 DINARA LIGHTNET 1 9 534 LIGHTENT 2 11 367 SHABA 3 16 134 SHABA 4 20 306 T-HOME 2 13 125 T-HOME 3 15 106 AUSTRALIS 2 11 565 GEO 3 11 540 GEO 4 17 062 MOVIN 2000 9 014 POSEYDON 5 31 514 BLOW LITE 2 15 502 BLOW 15 725 SWALBARD 3 27 537 ARAL 3 27 736 MONSTER L. 3 30 212 MONSTER L. 2 26 943 EXPE 3 38 211 KALAHARI 9 930 dinara. Ovo su sve ferrino satori, ima i outdoor GRAND HOTEL 2, za 8 915 I GRAND HOTEL 3, za 9 658 dinara . Vrece za spavanje: T READ SQUARE 4 127 QUASAR 1400 3 152 NADIR LADY 5 932 NIGHT TEC 600 L. 7 324 NADIR 300 SQUARE 4 512 NADIR 300 LITE 3 877 NADIR 580 4 512 NADIR 540 4 512 LAND 650 SQUARE 11 269 DIABLE 1200 22 629 3/4 KG BAG ACTION 1 995 BOLERO X LOFT 8 163 VIVALDI PG 13 611 Dinara Ovo su im zvanicne cene, na ovo ce ici popust za nas, u zavisnosti od kolicine kupljene robe, ali, na zalost, to nije u mojoj ingerenciji, pa ne znam tacno dok ne narucimo konkretnu robu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...