fanky 1011 Napisano Jun 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan BG ekipa okupljanje od 08h, Sale vodi kolonu, ja cu Bigili da ti javim kad krecemo, maksimalno cemo se truditi da ne kasnimo, Carlo jedi pre nego sto krenes a ja cu Bugija da naranim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Jun 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan BG ekipa okupljanje od 08h, Sale vodi kolonu, ja cu Bigili da ti javim kad krecemo, maksimalno cemo se truditi da ne kasnimo, Carlo jedi pre nego sto krenes a ja cu Bugija da naranim znači u 8:00 a ne u 8:30 kako je Sale prbvobitno predvideo ... dobro da sam pogledao da ne kasnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Jun 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam gledao malo do te petlje auto putem, ako se ide auto putem, ima 90km od AK - znači max 1h penzionerske vožnje. Ako se nalazimo u 10 sa NS ekipom dovoljno je da se krene u 9,00h. sa AK. Taman da se naspavam malo. https://www.google.rs/maps/dir/44.787531,20.465829/45.3032388,19.8607934/@45.0457244,20.2727807,9z/data=!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jun 28, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji planiraju pekaru od 8h AK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Jun 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 01.Os nexus 02.MićaŽabalj 03.Zona 04.Marko1995 05.ZEMZEM 06.BigRider+ жена му Соња(ако не испали и овај пут) 07.matori+ žena(a ako me ispali ovaj put onda pijem pivo sa Bigijem i točim suzeu kriglu) 08.NeCi 09.Mare70a 10.Fanky 11.Kuzma63 12.panta_kg 13.Alexai Ivana 14.bracabgd 15.Burdjan+ zena 16.rohirrim+ my lady 17.thebelgradeboy 18.Satelis 19.Šipi 20.DejaŽabalj 21.Djura 22.Spiritwalker 23.Carlito i Nale 24. alexanto 25.Max3000(Hr) 26.Mishke + Mishkica 27.Drakula 28.motor_che i Dragana 29.Laki 30.bata Kule sport touring master 31.Gagi74 32.Sead HR 33.Belly_SMB 34.Nenad P HR 35.Maki HR 36.sasha&vesna 37.Melinda 38.Novak Lazovic i Katarina 39.Tony Clifton 40.Dusan i Rada 41. Bugiman 42. ShomiBGD 43. SuperPOP 44. Vlada Žabalj 45. Pera Zabalj 46. Peckun + žena 47. de Žan 48. Voja 49. Mikimax plus 1 buduci clan Pajkula 50. Bobbra& Vesna 51. Kneža 52. Zlatkons 53. Stanebane & Toske 54. Meda 55. Жиле Модена 56. Igor 57. Pele 58. Mića M Žabalj + žena 59.mivan 60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam skuterasima ali mi je veceras crko akomulator na Medisonu pa se dvoumim da ne idem ili da dodjem motorom. Doci cu ujutro na AK pa cu videti da li je glupo da idem motorom sa obzirom da je skup Maxiskutera a ne bih da ispalim Alexanta za rezervaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Jun 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo, biće nas sa motorima tako da nećeš biti jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala sad mi je lakse da dodjem a da se ne osecam ko prase u Teheranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 28, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Дајте молим вас....ма МАКСИ скутер скуп је! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Feti, tiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jun 29, 2014 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Neki smo krenuli pre sat vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 29, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ау Алекса......видим да ће данас да буде берба ушију.....мнооооооого си се опустио ових дана! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Jun 29, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek mi neko ko će biti na AK ostavi br. telefona da se čujemo, sad sam ustao pa da se sretnemo usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jun 29, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 063/342645 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se istopiš malo na suncu. :-* Клемпави не сери!!! ♥ moje debelo :-* 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 29, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Још једно окупљање у Жабљу прошло савршено... дружење несвакидашње,екипа све већа!!! Посебно захваљујем домаћинима Антонићима... свима јер сви су у томе целом душом!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, svaka cast na organizaciji, bilo je stvarno pod konac. Naravno, ekipa kao i uvek sa sa dobrim raspolozenjem doprinela sjajnoj atmosveri. Hvala svima bilo je sjajno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 29, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ајмооо фотографи силни сликееееее бар на фб ако вас овде мрзи!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Jun 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, Bilo je stvarno super, hvala domaćinima, dubok naklon...i nadam se da se vidimo uskoro!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belly_SMB 26 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Samobor, Hrvatska Motocikl: Gilera Nexus 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, pozdrav iz Samobora. Evo samo da se još jednom zahvalim Alexantu i njegovoj obitelji na svemu (od smještaja, klope pa do kompletne organizacije) pa onda svima skupa i svakom pojedinačno, stvarno ste ekipa i pol. Bilo mi je zadovoljstvo biti dijelom ovog okupljanja. Nadam se da ćemo ako ne prije onda dogodine opet k vama. Mi svi sretno stigli doma, neki sinoć neki danas rano ujutro. Do sljedećeg viđenja, 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jun 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na divnom druzenju,ocekujemo vas sledece godine u jos vecem broju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo par reči i od domaćina... Pokušaću ovo druženje da prikažem iz nekog mog ugla... Četvrtak veče, zvoni mi telefon. "Halo, Renato je (deo MaxiScooter.si ekipe je bio na proputovanju od Grčke kući i trebali su doći kod mene u petak u 14h) Mi smo u Pančevu, došli bi kod tebe, nađi nam neki smeštaj, ima nas 9-oro..." Auuu, gde da nađem smeštaj u Žablju u pola deset uveče za 9 ljudi Zovem motel u Žablju, nema mesta, zovem motel na Tisi, ima mesta Javljam im da ih čekam na ulasku u Zrenjanin iz pravca BG-a. Sa Mićom, drugarom odlazim po Slovence i smeštamo ih u motel posle dve ture pića Dogovaramo se da ih sutradan odvedemo posle doručka da vide dvorac Fantast. Tako je i bilo: U povratku za Žabalj, stajemo ispred Čuruške crkve da se fotkamo sa motorima Usledila je klopa u restoranu Vojvodina. Nakon toga sam odveo ekipu do Novog Sada pa su poželeli da vide Petrovaradinsku tvrdjavu. Morao sam da vidim kako mi "čuči" 650-ica. Moćna mašina, skoro kao Atlantic Ekipu sam isratio do Banoštora, gde smo se razišli. Oni odoše za Ilok pa za Osijek kod Tome, Osnexusa a ja trkom kući da spremam sve za 4. MAXI susret Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Jun 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Subota jutro je bila rezervisana za spremanje platoa ispred Lovačkog Doma. Alexanto klinci, Mića (desna ruka u organizaciji ovog i nekih prathodnih susreta) Marko 1995 i naš Kumić, potpomognuti mojim ćaletom i mojom malenkošću smo se potrudili da se očisti rizla i prašina sa platoa. Sve je prštalo od posla: Posle toga trk kući da se spremi avlija da ugosti putnike namernike iz daleka (i ove koji su nešto bliže) Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Jun 30, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih Alexanto otvorio novu namensku temu vezanu za ovaj dan i događaj i gde bi svi postavili slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si nas razmazio,niko drugi nema slike sem tebe Pisi dalje cekam nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...