koresovac 21 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram i ovde da pitam ima li delova za ovo moje sokocalo (Kawasaki GPz 550 Unitrak).Naime trebaju mi : Retrovizori (koji se kace na masku-odnosno kroz masku na nosac), rucica odnosno poluga kvacila i jos kojesta sitno ali ovo mi je prioritet.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da ne znas ti gde ima da se nadje prednja maska od tog GPZ-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ja imam delova od gpz600r,msm da ti je rucica ista to imam,a letrovizori raspitaj se....pola delova je isto sta ti sve treba?idi na privatne poruke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Maj 4, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Da ne znas ti gde ima da se nadje prednja maska od tog GPZ-a ? Nalazio sam na raznim sajtovima za stariji model (do 1984) masku ali ona je kraca, odnosno retrovizori i migavci ne idu na nju.(http://www.kupujemprodajem.com/Maska-za-far-GPZ-550-12258343-oglas.htm?filter_id=19237)I meni je ispucala,trazim i to ali je jos u komadu pa sluzi dok ne nadjem Promenio Maj 4, 2014 član koresovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav brate. imao sam skoro takvih problema sa ralicom za GPZ i lik mi trazio 50 evra a to mi bese pola registracije pa uzeh staru popucalu ralicu i uzeh Dugin poliester set pa je odradih a onda Bumper soft kitom lepo islitova i izbrusi pa farba. 1000 din mi zavredese onih 50evra. tako i ti ako je maska popucala uzmi set i to popravi. veruj mi da ces biti zadivljen kako ces odraditi to. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Jovic 0 Napisano Avgust 5, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko mozda crevo kutije vazduha za gpz 550 unitrack Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...