Arvak 393 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... Da, nema vulkanizera u Stepantsmindi, ako ste to pomislili A ni blizu, kazu... Ma nije problem Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan @severian Mmmm, Erdinger... Znao sam da ce se uspon gore nekako isplatiti... Ej, presisaste me vi na istok, a? Nisam vise najistocniji bjbiker... Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jun 3, 2014 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Kralju!!!!! Kakav duh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jun 3, 2014 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan He, sada se povezah. Pa ti si JOŠ u Stepasmindi (za neupućene, sam sever Gruzije). Mi smo u Oralu (zapad Kazahstana). Ma jedva smo 1000km (vazdušne linije) udaljeni ) Dakle, zaHebi Erdinger u septembru, aj' na pivo. Astrahan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan He, sada se povezah. Pa ti si JOŠ u Stepasmindi (za neupućene, sam sever Gruzije). Mi smo u Oralu (zapad Kazahstana). Ma jedva smo 1000km (vazdušne linije) udaljeni ) Dakle, zaHebi Erdinger u septembru, aj' na pivo. Astrahan? Ne mogu sad, poceo sam da pijem vino sa ovim devojkama... A znas da ne vozim kad pijem... Dakle ipak Erdinger u septembru, "komso" Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Jun 3, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kralju!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jun 3, 2014 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm, vino i devojke naspram piva i dva ocvala prašnjava bajkera? Ne mogu da se ljutim, konkurencija je nenadHebiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Poslao Miha jos slika... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 4, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Legendo Ponosan sam sto te znam i sto sam bar malo vozio tog Transalpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 4, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja odusevljen. Sad ne da si bajker, nego si medju najljucim gujama bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kud puklo da puklo,udri po tom vinu i ruskinjama,šta su već,i teraj dalje majstore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 4, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Crejzi Serbs..xaxa..toliko puta receno o nama da ne moze biti greska...ceo put je istinski test..samo guraj i ne okreci se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Overio i Tbilisi. Bilo super, bas super... I sada... Imao sam jos nekakve planove, ali dosta je bilo... Uzeleo sam se porodice i prijatelja i od ovog trenutka biram najkraci put ka kuci. Jos nesto manje od 3000km i kod kuce sam... I uvek je tako. Koliko god da sam na putu, uhvati me veliki neizdrz pred kraj... Tako da... Upravo krecem iz Tbilisija. Mada, verujem da ce i povratak doneti jos ponesto zanimljivo... Krecem. Poz! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 6, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Bez žurbe!! Do kuće polako i bezbedno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovach81 1 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako! :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim te od prvog dana, svaka čast majstore, postao si sinonim za volju i pozitivnu energiju. Sad sebi kažem "šta čovek sve prodje a ti ...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, polako i bezbedno, za 2 dana prodjoh kroz Tursku i evo me sada na bugarskoj granici. Onoj najistocnijoj. Jos cu se malo provozati po Bugarskoj, pa za koji dan kuci... Eto... Ko bi rekao? :D Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovach81 1 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj! Vrrrrrrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sumrak vrelog junskog dana... Blatnjavi motor se probija kroz narod koji seta Zemunskim kejom... Pred splavom Savana zastaje. Umorni putnik otresa prasinu sa sebe i laganim korakom ulazi na dobro poznatu teritoriju... - Mihailo!!! Zar je vec proslo?? - Vec... - Produzeni s hladnim? - I casu vode! Skoro kao da nisam ni odlazio... (bice ispricano...) Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Е добро се ти вратио.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 10, 2014 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast druze! neka si pokazao sta je volja! da je vise takvih, eh, ponosan sam na tebe i ako smo samo trgovali i popili po sok! ziveo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si se vratio ti nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 10, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo da odemo da bismo se vratili. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...