Shiki 1 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Prvi put me je provozao drug na svom motoru pre par godina, od tada razmišljam i planiram kako da kupim svoj. Skupljam pare, gledam oglase, a sada sam blizu da to stvarno i učinim. Mnogo me je strah. Volim da u sve budem siguran, sve da proverim, pa sam tako i došao ovde. Postavljaću puno pitanja, motoristima opšte poznatih, meni nedokučivih. Budite strpljivi, možda i ja za nekoliko godina budem spreman da odgovaram na pitanja. S poštovanjem, Miloš Plavšić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13447 Napisano April 28, 2014 Ne silazi, 7546 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je tako Pitaj sta te interesuje. Na mom blogu (u potpisu) imas neke super tekstove koji ce ti pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SectoR 7 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SC57, R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, pre svega ti zelim puno srece u izboru motora kao i u samoj voznji. Nema tu nista sto bi trebalo da te plasi, naravno ako ne planiras da letis sa njim, uz oprez nema tu mnogo rizika kao sto vecina moto-hejtera govori. Ja imam 23 godine, a prvi put sam seo na motor sa svojih 7 godina, bese to mali tomos tori, i imao sam takve dileme svaki put kada sam prelazio na vecu kategoriju. Jao pa kako cu, sta cu, gde cu...? Pa onda gomila nekih tipova koji u zivotu nisu seli na motor mi pricaju to je strasno tu se gine i sve tako. Sve je to u glavi, ako 'oces brzo, cuvaj to za stazu. Slobodno pitaj sve sto te interesuje, a na vecinu pitanja vec mozes naci odgovor na forumu, tako da pre svega malo pretrazis forum i verujem da ces imati brdo informacija, sto bi se reklo "iz prve ruke". Motor je jedna jako lepa sprava, i ako se pravilno koristi donosi mnoooogo srece i zadovoljstva, videces kad krenes da vozis, uvuce se pod kozu. Ajd u zadravlje, pa se vidimo na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...