hama 10 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari imam problem nadam se sa akumulatorom kad radi na leru sa upaljenim svetlima puni 12,60 kako dodajem gas tako se i punjenje povecava stigne skoro do 14 ampera na leru bez svetla puni 14a .Ako neko moze da mi kaze dali je to akumulator jer je 2 godine star sa gelom hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mislis na volte a ne na ampere?! Rekao bih da nemas nikakvih problema sa akumulatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SectoR 7 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SC57, R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, verovatno si mislio V (volt). Bice da nije akumulator u pitanju, imao sam isti problem pre godinu dana sa VFR 750 i ispostavilo se da je regler. Kupljen Joskin, i evo ga radi kao satic, ima neretko tonu nekih potrosaca + svetla duga i konstantno je 14V. Javice se jos neki kolega, koji je malo strucniji od mene da me demantuje ili potvrdi to sto pisem, mada mislim da je 100% regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da je i akumulator los pa ne reaguje dobro tj.povlaci vise struje nego sto treba . Probaj da se zamenis sa nekim koji znas da je dobar pa proveri . I da li uopste imas problema sa akumulatorom . Drzi li struju mesec dva ili je isprazni odmah . I kod mene je slucaj kao i kod SectoR-a i bas isto na VFR-u . Ali ja znam da je akumulator u pitanju i nemam brige . Kad stavim neki koji je ispravan onda radi kako treba i drzi konstantnih 14v . Ali ne mora ni da znaci da je do akumulatora . Moj prijatelj inace zajedno radimo motore radi sa strujom i elektronikom a ja mehaniku . Ako ti se niko ne javi u skorije vreme pusti mi pp pa cu da mu kazem da ti se javi i objasni sta kako treba da izmeris . Ali mislim da ce vec neko da se javi strucan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 13,8-14,2 je normalno ako puni preko ili ispod menjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima danas cu da stavim drugi akumulator pa javljam sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari imam problem nadam se sa akumulatorom kad radi na leru sa upaljenim svetlima puni 12,60 kako dodajem gas tako se i punjenje povecava stigne skoro do 14 ampera na leru bez svetla puni 14a .Ako neko moze da mi kaze dali je to akumulator jer je 2 godine star sa gelom hvala unapred Ja ne vidim problem,tako treba da puni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Maj 1, 2014 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavio drugi akumulator sa svetlima i gasom puni 14,5 v a na leru padne na 12,3 v sad dali je to normalno ko bi ga znao sve se plasim da nije crko regler ako neko zna tel od naseg drugara sto pravi reglere bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nađi ga u adresaru foruma pa ga kontaktiraj preko PP. U pitanju je Joska http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/290-joska/ Valjda sam ti pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi hvala nasao ga pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kod mene na Vfr 800. Sa upaljenim svetlima pocne polako da pada na 13v (kada je motor na leru), ali cim pipnem gas i obrtaji predju preko 2000 on istog momenta skoci na 14,3v i tu stoji relativno stabilno sa malim oscilacijama od +-0,1v. Jbg, ja kontam da tako treba da bude.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 24, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je dobar napon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavio drugi akumulator sa svetlima i gasom puni 14,5 v a na leru padne na 12,3 v sad dali je to normalno ko bi ga znao sve se plasim da nije crko regler ako neko zna tel od naseg drugara sto pravi reglere bio bih mu zahvalan. Samo jos da dodam da na VFR800 obrtomer ne pokazuje bas kako treba, tako da kad ti je ler nastelovan na 1500 O/min, onda radi otprilike na 1350, (koliko i treba da bude fabricki) (provereno 100% kacenjem stroboskopa) i blokada motora je na pravih 10500 O/Min iako obrtomer pokazuje 12000. Tako da kada nastelujes ler na 1500 O/Min imaces na leru voltazu oko 13,3 do 13,7 Volti sa upaljenim svetlima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...