bokilic 6101 Napisano April 23, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan taj tur max gori od originala polovnog..... kvalitet djoka na biciklo... stavi od bilo kog drugog motora, nego rasturi ti to i vidi jel prima on ulje u taj cilindar...krenes redom nemoze drugacije,... ako neprima ulje kako treba iz cantre,to vidis kroz rupicu odozgore nece ti ni dati pritisak,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Povedi ga kod majstora ne vrjedi tako. Nemas vakum da ozracis kvalitetno a samim tim nemozes sa sigurnoscu reci koi je cilindar los. Vrtis se u krug. poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan msm da ipak nije do glavnog koč.cilindra, naime kad plosnatim klestima stisnem crevo na nekih 15 -20 cm od cilindra ručica kočnice se zabetonira i nema mrdnja, dakle nabije jaki pritisak kontam da su gumice lose ( a ganc nove su ) onda bi propala ručica lagano, ali ne propada..... na kocnim klipovima dole sam poskidao one DUST SEAL gumice gornje jer su klipici tesko isli., valjda sluze za prasinu, klipovu imaju malo uzduznih risova ne znam da tu ne uvlaci zrak. Imam druga klijesta od transalpa sa klipovima identicna su, ma nisam vise pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano April 27, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad imas druga kljesta, sto ne probas njih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaa moram cuvati dijete trenutno........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 27, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je iko ikada menjao kocionu tecnost. O crevima da ne govorimo...ko to jos menja . Malo nemar, malo nemastina i od lepe moto price i dobrih sprava, obicno ispadne budz, raspad i krs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ma nemam pojma, jebem ti kocnice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je nevjerovatno, ne mogu dobit kocnicu pa ga jebi, danas vozim majstoru. imam i neka klijesta od transalpa pa cemo zamjenit klipove i gumice dole pa cemo onda probat nisam pametan vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan problem kocnice rijesen, kakva budalestina, naime, kreten koji je prije mene posjedovao ovaj motor je ocito pao na desnu stranu i polomio rucicu kocnice te stavio neku neodgovarajucu koja nije bas pasovala na ovaj motor te nije dozvoljavala klipu da izadje do kraja i zahvati sebi potrebnu kolicinu ulja te zbog toga cilindar nije ni mogao da nabije potreban pritisak. Rucica je malo izbrusena tj skinuto je bruslicom neka 3 mm metala i sad sve funkcionise kao metak. Sad kad stisnem kocnicu mogu samo da odletim na glavu .Moram jos promjeniti plocice koje su spaljene u jednom od pokusaja da napravim kocnicu jer od tog spaljivanja nikako ne koce kako treba. Naravno OEM rucica ce biti narucena u medjuvremenu. Eto toliko od mene. sta reci..... feeel happyyyyyyy :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ja ti lepo napísah da proveris dal ti se klipic vraca do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja ti lepo napísah da proveris dal ti se klipic vraca do kraja Kreten.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 29, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro, kad se dobro svrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1654 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju, koristim samo naslov. U pitanju je Iveco Rival kamioncic i sto bi se reklo i nije bas motor. Jedan zadnji cilindar je procurio i izaslo ulje dok je stajao. U medjuvremenu sipano ulje da bi ga prebacio nekih 20km. Zamenio sam cilindar i ispustio vazduh i kocnica normalna, vise nigde ne izlazi vazduh na cilindrima i da kazes ok. Ali, posle nekoliko dana stajanja prvi druk meksi a na drugom tvrdja kocnica, jel to znaci da je negde u cevi ostao vazdusni cep? I kako da ga se resim, planiram da odvijem na cilindrima i bez drukanja pretocim jednu flasu od 0,5 l ulja prirodnim padom mada treba dosta vremena i ko toliko da stoji pored njega i da doleva ulje u posudu? A hoce li uopste taj cep da izadje ako postoji negde u cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...