Canyon 2 Napisano April 22, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Postoji neko na ovom forumu koje vec vozio TMax i ima realna iskustva? Ili bar da je uzivo video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano April 22, 2014 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Postoji. Clan MikiMax ga vozi. Probaj sa pretragom clanova pa mu posalji pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikijev baš i nije serijski (ili uskoro neće biti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 22, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi pare nisu problem, ima se može se, i ja bih uzeo bih T Maxa bez razmišljanaj ali kad bih kupovao i morao poslednji dinar da dam za njega mislim da bih napravi neki drugi izbor - po meni Gilera Nexus 500 ali ne volimo svi isto i ne razmišljamo svi kao 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano April 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji neko na ovom forumu koje vec vozio TMax i ima realna iskustva? Ili bar da je uzivo video... Vozio T-Max 530 ali nema tu neke bitne razlike To ti je motor koji kad sediš na njemu i daš gas, potpiše se komotno ispod tebe Vidim da si zapeo za T-Maxa ali opet (i više ne) ću ti spomenuti: ako nemaš solidnog iskustva u vožnji motora (skutera od bar 250 ccm) T-Max nije za tebe To je naprava koja jede put ispod sebe i uliće ti lažni osećaj sigurnosti i opružićeš se negde ili ispraviti krivinu. To je motor koji prosto nagoni čoveka da ga potera do njegovih limita koji uopšte nisu mali. Daj Bože da imaš u glavi kočnicu da se iskontrolišeš... Srećno u izboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan za te pare, možeš da kupiš gp 800. http://www.mojauto.r..._gp800_2012_god skuter su koristili samo do kafića i nazad, nikad nisam video da čovek vozi brže od 50. znači bukvalno nov skuter dobijaš za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano April 23, 2014 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako T max jede put ispod sebe, gilera ga melje u prah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Canyon 2 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan za te pare, možeš da kupiš gp 800. http://www.mojauto.r..._gp800_2012_god skuter su koristili samo do kafića i nazad, nikad nisam video da čovek vozi brže od 50. znači bukvalno nov skuter dobijaš za te pare. Da, gledao sam i tu ponudu, mada mislim da je GP800 vec vreko svake mere... A i odrzavanje je skuplje, lanac, registracija 25.000 umesto 12.000... Nema ABS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija za TMax samo 12.000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano April 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je do 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan За кеш који мислиш да издвојиш рецимо 7000 евра купи следеће..... 1.Т-мах - старији модел али да буде одличан за од кафића до кафића (част изузецима нпр МикиМакс) око 3000 еврића, 2. Варадера да путујеш као господин 3500 еврића, 3.Пијађо фри или либерти да не троши ништа кад га возиш, 500 еура да буде као НОВ! Будеш господин чоек.....имаш све и боли те баш.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12544 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan За кеш који мислиш да издвојиш рецимо 7000 евра купи следеће..... 1.Т-мах - старији модел али да буде одличан за од кафића до кафића (част изузецима нпр МикиМакс) око 3000 еврића, 2. Варадера да путујеш као господин 3500 еврића, 3.Пијађо фри или либерти да не троши ништа кад га возиш, 500 еура да буде као НОВ! Будеш господин чоек.....имаш све и боли те баш.... UPRAVO TAKO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan za te pare, možeš da kupiš gp 800. http://www.mojauto.r..._gp800_2012_god skuter su koristili samo do kafića i nazad, nikad nisam video da čovek vozi brže od 50. znači bukvalno nov skuter dobijaš za te pare. Da, gledao sam i tu ponudu, mada mislim da je GP800 vec vreko svake mere... A i odrzavanje je skuplje, lanac, registracija 25.000 umesto 12.000... Nema ABS... imaš 7OOO evrića za scooter, i gledaš baš 1OO evra da je skuplja registracija? ovaj je nov, ne treba to nikakvo održavanje, samo redovan servis, ali to mislim da je skoro isto kao kod tmaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno pogledaj i Honda Forza 300i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 23, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ova tema polako sliči onoj, da je sad ne tražim, od onog lika koji je prošle godine kupovao skuter a ove godine motor pa odlučio da ostane ipak na 4 točka. Znate o kom liku pričam i o kojim temama se radi. Na to pomislim kad vidim kupuje skuter od 7K eura a gleda na cenu registracije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano April 23, 2014 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ova tema polako sliči onoj, da je sad ne tražim, od onog lika koji je prošle godine kupovao skuter a ove godine motor pa odlučio da ostane ipak na 4 točka. Znate o kom liku pričam i o kojim temama se radi. Na to pomislim kad vidim kupuje skuter od 7K eura a gleda na cenu registracije. Verujem da covek nece gileru zbog motora od tricavih 800 kubika, a vec je naglasio da je pocetnik i za t max. A mozda je ceo zivot bio siromasan, pa dobio sedmicu na lotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Canyon 2 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni ova tema polako sliči onoj, da je sad ne tražim, od onog lika koji je prošle godine kupovao skuter a ove godine motor pa odlučio da ostane ipak na 4 točka. Znate o kom liku pričam i o kojim temama se radi. Na to pomislim kad vidim kupuje skuter od 7K eura a gleda na cenu registracije. Verujem da covek nece gileru zbog motora od tricavih 800 kubika, a vec je naglasio da je pocetnik i za t max. A mozda je ceo zivot bio siromasan, pa dobio sedmicu na lotu. Nesto slicno . Nikada nisam imao motor veci od 50 kubika, a uvek sam ih sanjao, loto nisam dobio ali nakon sto sam stekao i trecu diplomu i konacno dobio posao sa kojim sam u svakom pogledu zadovoljan, voleo bi da ostvarim i neke "decije" snove. Ali stednja (nazalost ili ne) mi je i dalje deo zivota, zato gledam registraciju. Vaspitan sam u duhu: "Sine, samo taj ima, ko stedi..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 23, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je štednja u pitanju, a T-Max nije nimalo štedljiv za džep po pitanju održavanja i potrošnje goriva tako da ti malo skuplja registracija neće biti glavni problem da se uštedi već ovo prvo. Znači po meni priča ušteda i T-Max nikako ne pije vodu. Kažeš vozio si 50cc - ne znam koliko ti je iskustvo ali skok sa 50 na T-Maxa je malo rizično. Mada niko ne kaže da ti moraš T da cepaš pun gas. Vozi ga polako i oprezno dok se ne navikneš na njega. Nema jare i pare. Ako hoćeš da voziš dobar motor budi spreman da na njega istreseš dosta para. Motori nisu jeftin hobi da ti otkrijem jednu tajnu. Ko hoće da prođe jeftinije tj da štedi na motoru pogrešio je model skutera. T-Max nije za ovu priču a to ćeš uvideti kad odeš u servis da promeniš neki deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu lepa cifra, ako smem da kazem moje misljenje a da se ne shvati pogresno, ja bih za te pare ako je skuter u pitanju kupio Yamahu Majesty, Malaguti Spidermax, Peugeot Satelis, Burgmana . . . ima dosta lepih masina, pa bih ga okitio da bude sav u gedzetima ili pak od Cafe racer-a izabrao neki komad a ima ih kakve pozelis a sve to da bude u rangu od npr. nekih 3000e a za ostatak zbogom Srbijo do jeseni, mislim da bih stigao do Bocvane. A sto se tice T max-a ali opet sa druge strane mnogo para a cilj isti, jedino ako bas neko hoce da ga vozi po stazi do krajnjih granica, pa se opet postavlja pitanje '' a na kojoj stazi '' ili opet da sluzi za kafic i pokazivanje. Carska masina je taj Tmax ali mnogo bre cena preovladjuje, precenjen je A to sto nisi nikad imao motor veci od 50cc to je posebna prica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako je štednja u pitanju, a T-Max nije nimalo štedljiv za džep po pitanju održavanja i potrošnje goriva tako da ti malo skuplja registracija neće biti glavni problem da se uštedi već ovo prvo. Znači po meni priča ušteda i T-Max nikako ne pije vodu. Не брине човек за потрошњу.....видим ја да њега боли цифра коју треба дати држави за регистрацију а притом о ње не добијаш ништа за узврат Боли то и мене..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ još kako: da se voziš metar od ivice kolovoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano April 24, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ i nalepnicu da ukrasiš motor, to do pre 3-4 god nisi dobijao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 24, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je štednja u pitanju, a T-Max nije nimalo štedljiv za džep po pitanju održavanja i potrošnje goriva tako da ti malo skuplja registracija neće biti glavni problem da se uštedi već ovo prvo. Znači po meni priča ušteda i T-Max nikako ne pije vodu. Не брине човек за потрошњу.....видим ја да њега боли цифра коју треба дати држави за регистрацију а притом о ње не добијаш ништа за узврат Боли то и мене..... Тебе ће тек да боли!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Мени је рега 15.500 ...проверио сам неки дан.....мада.....док не дођем да платим не верујем им ич! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Мени је рега 15.500 ...проверио сам неки дан.....мада.....док не дођем да платим не верујем им ич! Toliko je za 650-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...