mrle 9336 Napisano Sreda u 19:37 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A šlepali me do servisa dž. I pomoć u servisu dž... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6003 Napisano Sreda u 20:03 Drug član, 2558 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, mrle said: u slucaju saobracajne nezgode... Za mene je ne daj boze i da mi stane auto, ne samo udes. Kad stane u sred noci sa malom decom u autu e to je ne daj boze, iskusio na svojoj kozi, bez pomoci na putu 700km od kuce! Nema tih para da ne uzmem paket ako idem negde, ali redovan, ne ove njihove za 3000din 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7728 Napisano Sreda u 20:10 (promenjeno) Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, mrle je napisao: Mrle , sapbracajna nezgoda nije isto sto i kvar ... Sta kad se pokvaris ? PS - pretece me Milan... Kao sto i rekoh...u Evropi prakticno nemas nista , sem te saobracajne nezgode... U srbiji imas slep , zamisli 140 km... to je , dakle na 50ak km od BG... na 50ak km od Bg , ovde da napises na forumu da si u problemu , svako ce doci da te odslepa , a ne amss ove cene u koje ucestvuju su smehotres isto... uzmi sad i pogledaj sta atlas nudi u evropi i ovde , za samo 50e vise...znam znam , ako se ne desi nista , bacio si 50e , ali ako se desi - sao roma babo babo Promenio Sreda u 20:14 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11038 Napisano pre 7 sati 4_tocka_i_karoserija, 2228 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 8. 2025. at 22:10, Darko Mihajlovic je napisao: uzmi sad i pogledaj sta atlas nudi u evropi i ovde , za samo 50e vise. I Tesla, i Tesla Nisam čitao uslove ove godine, ali prošle je Tesla imao nešto bolje uslove za Evropu, pa sam po automatizmu i ove godine uzeo Teslu. Atlas je imao foru da je šlepanje iz Evrope neograničeno, ako si voljan da čekaš kad njima odgovara, što može biti do 30 dana, a ako insistiraš da bude "odmah", to može biti za max četiri dana, i u vrednosti do 1,000 EUR, preko toga plaćaš. Kod Tesle toga nije bilo, već prosto, odmah voze kući ako je potrebno/ako hoćeš. A za to "50 eur" više, što je možda bačeno ako ne zatreba - ja se uvek nadam da sam pare za pomoć na putu bacio. I rado ću svake godine da ih bacim. I nadam se da će svake godine da budu bačene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...