sasadoncic02 56 Napisano April 7 Svrati ponekad, 107 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.akumulator-shop.rsProbaj ovde, šalju i poštomPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6198 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 6141 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tema o X-Maxu (i potrepštinama za njega) bukvalno par tema ispod novootvorene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16468 Napisano April 8 Integrisan, 9442 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takvu bateriju nosi XMax 400, problem je što nije standardnih dimenzija tj sirina od svega 7cm je što zeza. Boki (Yu Lucas) što Blaza okaci nema, bar je nije imao u petak. Imao je 14-cu u toj dimenziji ali ona je 3cm viša. Varta nikako kao opcija, vrlo su loše baterije. Videti kod Andreja da li ima, baterije su već formirane ovog tipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, sasadoncic02 said: www.akumulator-shop.rs Probaj ovde, šalju i poštom Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Već sam bio kod njih i nažalost nemaju odgovarajuć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1723 Napisano April 8 Drug član, 473 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @Golub_Y Jel si probao njih da kontaktiraš? Akumulator YT9B-4 8Ah 115A Landport WWW.BATTERYSTORE.RS LANDPORT SLA – AGM tehmologija, FABRIČKI formiran i spreman za upotrebu, bez održavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vucko23 said: @Golub_Y Jel si probao njih da kontaktiraš? Akumulator YT9B-4 8Ah 115A Landport WWW.BATTERYSTORE.RS LANDPORT SLA – AGM tehmologija, FABRIČKI formiran i spreman za upotrebu, bez održavanja Jesam, prošle nedelje! Pošto se na slici vidi da je ovaj razmak za držač akumulatora uži nego što je meni potrebno, zamolio sam ih da premere i potvrdilo se da sam u pravu. Problem je u slici i oznaci koja je okačena na sajtu. Hvala @vucko23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3106 Napisano April 8 Drug član, 1409 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan zovi jamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Blaza said: Probaj ovde, pitaj. Dosta nas je ovde uzelo "vanserijske" baterije. I objasni im razliku... Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Hvala @Blaza!! Kontaktirao sam ih. Čekam da im pristigne nova roba i da provere pa će se javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11930 Napisano April 8 Ne silazi, 2757 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan I ovde sam uzimao akumulatore za motore, pitaj... Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Fachhandel für Autobatterien Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano Petak u 09:16 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2025 at 1:23 PM, Džim Džarmuš said: zovi jamahu Nema ni Barel ni Plattner .... odmah sam ih zvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano Petak u 09:18 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2025 at 1:41 PM, Golub_Y said: Hvala @Blaza!! Kontaktirao sam ih. Čekam da im pristigne nova roba i da provere pa će se javiti Stigla roba ali akumulator ne odgovara. I ovaj model je sa onim užim otvorom ... agonija se nastavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2254 Napisano Petak u 10:03 Skuteras, 3732 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da l je moguce da ljudi prodaju motore sa tako nekim specificnim, a potrosnim, delovima i da nemaju to na stanju? Kojim biznisom se oni bave? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 50 Napisano Petak u 10:16 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Sloveniji.. cifru ne bih komentarisao.. pa ako imas neku mogucnost nabavke iz SLO... https://www.delta-team.eu/sr@latin/shop/product/akumulator-gt9b-4-26509?page=146 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16468 Napisano Petak u 13:14 Integrisan, 9442 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, muljaz je napisao: Da l je moguce da ljudi prodaju motore sa tako nekim specificnim, a potrosnim, delovima i da nemaju to na stanju? Kojim biznisom se oni bave? Uvek će neko izmisliti toplu vodu s'namerom. Evo da pitam inžinjere stručnjake..... zašto Burgman ili Silver imaju položene baterije, zašto Afrika sa DCT menjacem ima bateriju kakvu ima, zašto Kawasaki GTR takodje ima specijalu.....? Odgovor je vrlo prost....sve to neko mora da plati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 155 Napisano Nedelja u 20:34 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Za GTR ne znam kakva ide, ali ona za Africu je vrhunac LiOn, cena 1000 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11762 Napisano juče u 15:38 BJB Maxi Scooter Club, 4394 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ali za Africu 1100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...