ton 12 Napisano Maj 26, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam XX, leto izrade 2004. Ovaj model več ima ubrizg goriva. Motocikel vrlo je stabilan, ide ko po tirovima, bez večih poteškoča dostigne brzinu od 300 km na sat. Jedina mana ovih motora je vrlo skupo održavanje (servisi, osiguranje), ako si visok više od 180 cm skoro obavezno treba zamjeniti vetrobran sa višim. Neki modeli imali su poteškoča sa Hondinim HISS sistemom. Moj motor imao je 121 kw koliko i njegov predhodnik sa karburatorima. Na trgu je moguče nači nekoliko primeraka koji imaju u prometnoj dozvoli različito jakost agregata ali je to bilo zbog propisa različitih zemalja. U sportskom načinu vožnje vrlo se rado odrsava sa donjim delom oklepa pa ih tako večina ima odrsane plastike. Ako bi ponovo kupovao ovaj motor radije bi imao model sa karburatorima, zbog toga što ima bolju odzivnost u nižjim obratima. U svakom primeru kad se dostigne najviša prestava skoro ne treba više menjati. Jako dobar i udoban sport turer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 26, 2014 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Za 3000 tih "vasih" para je prodat jako lep primerak,odrzavan. Ne mogu da se setim godista ali je bio stvarno model sa ubrizgavanjem.Probao ga i ostao bez teksta.Moze tako pitomo da se vozi a zna i da podivlja.Kocnica prica za sebe,malim prstom mozes da kocis.Jedino sto neko rece manevrisanje na malom prostoru i pri manjoj brzini ali..nije ni pravljen za to nego za otvorenu i dugacku dzadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 26, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je posledica ugla pod kojim se gleda komsijina trava. Ja stalno nalecem na jeftine primjerke na jugoistoku, bas oko Minhena i Crne Shume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...