Jump to content

Moto Zajednica

VOŽNJE I PUTOVANJA

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Baš sam se nauživao ali sam nezajažljiv, nije mi se išlo kući ni posle 350 km.  ::)

Žao mi je što nas nije bilo više, predeo je divan, klopa fenomenalna (uklopili smo se komotno u planiranih 1.000 po čoveku) i kada malo bolje razmislim i bolje što Crnac nije bio spreman za put, mnogo je to za prikoličara u jednom danu ako se ne vozi u jednom ciklusu.

Grize me savest što sam prevario Makicu, rekao sam da ću joj pustiti SMS kada dođem do Avale pa da se vidimo na skupu. No, počeo je neki vetar da duva i ljudi su masovno odlazili pa nije bilo svrhe da se javljam.

A živce što sam olabavio, ihiiii....  :)

Sad se nešto razmišljam da možda ne bih trebao da prodajem Hondu, ipak sam prešao toliko kilometara pa je očigledno duži korman i gubitak kilaže dao rezultate. Da je onako kako je bilo ne bih ja dohvatio ni 100 km.

Šta ja znam, dobar je motor a i moji problemi su sve manji... Valjda neće niko da se pojavi sa parama.  ;D

E, mnooogo je lepo tamo, treba da odemo u većem broju na nešto zaklano. ;)

Duki, stavi slike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Lep dan sa prijateljima.Mihac zove i kaze da je Vuja stigao u Svilajnac,pakovanje na brzinu i krecemo Sneza i ja put Despotovca gde se nalazimo sa Mihcem i Vujom.Malo posle Despotovca posecujemo park maketa srpskih manastira i tu provodimo neko vreme sa domacinom.Stizemo u Lisine i uzivamo u predivnoj prirodi i vodopadu.Jedemo u kafana-pecini odlicnu klopu,nije skupo,jelo i pice za nas cetvoro izaslo 2840 din ukupno.Konobar posten kaze bolje narucite 3 porcije jer su 4 mnogo i tako i bi,jedva pojedosmo 3,ostalo jedno parce.Posle klope jos malo uzivanja u vodopadu i vreme da se krece nazad.Sneza i ja svracamo u manastir Manasiju dok je Vuja zbog dugog puta kuci ostavio to za neku drugu priliku Boze zdravlje.Nakon izvesnog vremena provedenog u poseti manastiru krecemo lagano put Jagodine.Dolazimo u grad predvec srecni i zadovoljni,osmesi nam ne silaze sa lica ;D

post-2200-12879047870682_thumb.jpg

post-2200-12879047871158_thumb.jpg

post-2200-1287904787156_thumb.jpg

Mesto je toliko lepo da doživljaj ništa nemože da dočara. Snimao sam ko' ludak i baš sam razočaran snimkom, nema te tehnike...

Ko ovde jednom ode, vraća se sigurno, kad - tad!

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Ja ne mogadoh da vas obidjem...Dok sam zavrsio sve obaveze vec je bilo 16.30... :(

Bitno da ste se lepo proveli...!Sto rece MZ ima jos par kafana za obilazak i proveru cena i kvaliteta  ;D

Niti je vožnja niti je putovanje ali je danas bio defile povodom akcije davanja krvi. Vule je bio balansero i snimao je kamerom pa ću da vidim na šta će ceo snimak da liči pošto je to prvi snimak iz prikolice.

Subota je a gužva je bila neverovatna. Policija nam je do sada davala i veću podršku pa su redari baš imali posla da razjure vozače automobila oko nas.

Bilo je i bezobraznih ali je sve prošlo na ''familijarnoj osnovi''  ::) jer je policija odmah reagovala i terala barabe van kolovoza.  :P :P :P

Ali mučenje bre, kreni-stani, držanje na kvačilu, taman ga zaletiš a onda kočiiiii... Jebeš grad za vožnju.

Crnac se ugrejao, radi lepo, vuče lepo ali dima od ulja nigde. Znao sam da će biti maltretiranja i glupe kreni - stani vožnje pa mi je zadnja mešavina bila 3,3% i opet ne puši, iz auspuha ništa ne izlazi, kao da radi na vodonik.

Čovek pored mene sa BMW-om gasi motor. Kaže nije ovo za vazdušare, lakše mu da stoji nego da se ovako maltretira.

Je nesmem da ugasim jer nemogu da upalim zbog karburatora a ko bi ga gurao svud po centru.

Ukratko, nije baš vožnja ali je i ovo lepo jer su retke prilike kada može da se vozi sa 50 motora u grupi.

• Svrati ponekad, 238 postova

Ja danas ubio 200 km ;D da malko prosetam magare,Sve je dobro,jedino mi se zadnji dobos greje ??? stavio sam nove paknove i sad ne znam sto se greje.Skidao danas gledao i nigde ne zakacinju u voznji ??? jedino ako nisu odnekog loseg mterijala ili tvrde pa pale dobos ???

Razradi one rupe malo, gruba je to obrada pa onemogućava oprugu da ih vraća u položaj potpunog odvajanja.

Ne mora to da bude ali mi se dešavalo sa ovim Mađarskim delovima.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Prosetasmo juce ja i Mihac nase konje od Donje Resave, preko Gornje Resave i Pomoravlja pa nazad u Donju (pitomu) Resavu...

Lagana voznjica od nekih 100-tinak km-a prijala je i nama a i konjima, nisu se uopste zalili, samo su "galopirali" ;D

Nedaleko od granice izmedju Gornje Resave i Pomoravlja, Mihca je (ponovo!!) pronasla osa...Metalni Zipp je dobro dosao da o'ladi rane junacke  :D :D

hP3Gu_dscf6711resize.jpg

Tamo su mi koreni... :)

z66Ex_dscf6712resize.jpg

Malo offroad-a nije na odmet! Sta je jedan potok za MZ-a, jedino sto je Mihac bio nervozan sto ga svaki cas zaustavljam da bih slikao!! ::)

e3Kmi_dscf6715resize.jpg

E ovo je reklamna kampanja za Cocktu i to pred "seo'cku zadrugu"!! ;D

s0pB0_dscf6718resize.jpg

s4BD3_dscf6720resize.jpg

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Hehehe, ose, zute ose!! Vise sredom i cetvrtkom ne se vozim. Prosle srede osa, evo sada u cetvrtak opet Osa!! Mrzim  ta stvorenja!! >:( :'(

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Petak!! De je nadje??

U Petrovac uvek idem u Petak!! I uvek se napijem petkom, subotom sam trezan 70% :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja