Deki_989 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan Hladno nego sta!!! A ja treba sutra da vozim 15 km (u jednom pravcu) u 5 sati ujutru,umrecu,tri dana nisam ni glavu promolio iz kuce a sutra brrrrrrrrrrrr A u subotu planiram da idem u Secanj na Kerbera,smrznucu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mu mlako pivo pa da vidimo koliko moze da izdrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 17, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta kukate, nije strasno!! U februaru sam sa MZ-om isao do Panceva (u 21h, a vratio se u 04h.) u subotu i nedelju bio do Kragujevca, vozio po kisi svo vreme (u povratku), ,bio na Kosovu sproleca vozio 100km po jakoj kisi, ZIV SAM I ZDRAV!! ( Skoro pa 50god od kakda sam se pojavio, na ovome svetu), Ma neunistiv sam!! ( i kola me gazila, padao sa motora...) :o Ako cemo tako, ja sam celu zimu 83 na 84 godinu kad sam bio u vojsci vozio motor. Svaki radni dan u nedelji, po kisi, snegu, vetru i magli. I sad se secam kondicionih voznji na relaciji Kraljevo, Mrcajevci, Bumbarevo Brdo, Kragujevac, pa preko gornje i donje Sabante na Jagodinu, Paracin, Krusevac i po noci stignemo opet u Kraljevo. Temperatura - 10 do - 15 , a taj deo od KG do JA - preko gornje i donje Sabante - ispred nas ide Fap sa raonikom i cisti sneg sa puta . E tu sam se nasmrzavao, al nisam mogao da biram kad cu da vozim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta kukate, nije strasno!! U februaru sam sa MZ-om isao do Panceva (u 21h, a vratio se u 04h.) u subotu i nedelju bio do Kragujevca, vozio po kisi svo vreme (u povratku), ,bio na Kosovu sproleca vozio 100km po jakoj kisi, ZIV SAM I ZDRAV!! ( Skoro pa 50god od kakda sam se pojavio, na ovome svetu), Ma neunistiv sam!! ( i kola me gazila, padao sa motora...) :o Ako cemo tako, ja sam celu zimu 83 na 84 godinu kad sam bio u vojsci vozio motor. Svaki radni dan u nedelji, po kisi, snegu, vetru i magli. I sad se secam kondicionih voznji na relaciji Kraljevo, Mrcajevci, Bumbarevo Brdo, Kragujevac, pa preko gornje i donje Sabante na Jagodinu, Paracin, Krusevac i po noci stignemo opet u Kraljevo. Temperatura - 10 do - 15 , a taj deo od KG do JA - preko gornje i donje Sabante - ispred nas ide Fap sa raonikom i cisti sneg sa puta . E tu sam se nasmrzavao, al nisam mogao da biram kad cu da vozim ! Ono jeste, ali si vozio Moto Guzzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta kukate, nije strasno!! U februaru sam sa MZ-om isao do Panceva (u 21h, a vratio se u 04h.) u subotu i nedelju bio do Kragujevca, vozio po kisi svo vreme (u povratku), ,bio na Kosovu sproleca vozio 100km po jakoj kisi, ZIV SAM I ZDRAV!! ( Skoro pa 50god od kakda sam se pojavio, na ovome svetu), Ma neunistiv sam!! ( i kola me gazila, padao sa motora...) :o ...idi-begaj!! Ma ovo je samo prolazno, pise danasnji Press, ove godine "miholjsko leo" u okotbru prosecna temp. 25-28 step.Celz. Bice jos voznjiiiiiiii....!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da ce biti jos lepog vremena ove godine! Inace,u subotu smo drugar i ja presli oko 200km po onoj kisi,a jos je bila i noc.Imali smo opremu,pa nikom nista,jedino je smetalo magljenje vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 18, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta kukate, nije strasno!! U februaru sam sa MZ-om isao do Panceva (u 21h, a vratio se u 04h.) u subotu i nedelju bio do Kragujevca, vozio po kisi svo vreme (u povratku), ,bio na Kosovu sproleca vozio 100km po jakoj kisi, ZIV SAM I ZDRAV!! ( Skoro pa 50god od kakda sam se pojavio, na ovome svetu), Ma neunistiv sam!! ( i kola me gazila, padao sa motora...) :o Ako cemo tako, ja sam celu zimu 83 na 84 godinu kad sam bio u vojsci vozio motor. Svaki radni dan u nedelji, po kisi, snegu, vetru i magli. I sad se secam kondicionih voznji na relaciji Kraljevo, Mrcajevci, Bumbarevo Brdo, Kragujevac, pa preko gornje i donje Sabante na Jagodinu, Paracin, Krusevac i po noci stignemo opet u Kraljevo. Temperatura - 10 do - 15 , a taj deo od KG do JA - preko gornje i donje Sabante - ispred nas ide Fap sa raonikom i cisti sneg sa puta . E tu sam se nasmrzavao, al nisam mogao da biram kad cu da vozim ! Ono jeste, ali si vozio Moto Guzzija Facno, vozio sam Moto Guzzija, pd vojske pa do sad sam vozio jos puno motora - raznih marki i kubikaza, novih i polovnih, ali motor je promenljiva stvar, a minus 10 je minus 10 250 do 300 km dnevno, pa pet puta nedeljno tako na minus 10 , pa sam dva put te zime zavrsio u stacionaru, ne samo ja, i drugi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Vozikam se i ja redovno zimi evo bas sad sam lezao kuci par dana zbog vozikinja po kisi u letnjem izdanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čim se poboljša vreme idem za Svilajnac po Crnca a posle bih trebao za Temerin radi paljenja. Ako vreme dozvoli mogao bih to da strpam u jedan dan, ka Svilajncu busom, do Temerina mašinom pa nazad kući. To bi bilo super, jedino vreme je pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 20, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Od Svilajnca do Temerina imas 225km(sa prikolicom racunaj 4 sata voznje),dok odes po motor,i krenes proci ce nesto vremena.Kada stignes do mene,i ovde ima nesto malo da se radi.Mislim da ti je bolje da jedan dan odes po motor u SV,a sledeci dodjes do mene.Samo da znam kada ce to biti da uzmem slobodan dan,jer ako pocnemo da radimo u pet popodne,nema te kuci pre ponoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa pa sta mislis da dodjes u Svilajnac, uzmes motor i "ajd zdravo odo ja..."?? E pa nece moci bato, moras malo da se zadrzis, da se srede utisci, da se "pokvasi" prikolica i nova masina da bolje klize novi delo...! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je da u jednom danu nije moguće. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa pa sta mislis da dodjes u Svilajnac, uzmes motor i "ajd zdravo odo ja..."?? E pa nece moci bato, moras malo da se zadrzis, da se srede utisci, da se "pokvasi" prikolica i nova masina da bolje klize novi delo...! ;D ;D ;D ;D pa nemoz sam da se zalije,valjda treba pre zalivanja napuniti trbu sa necim. ;D ;D ;D...ko da pije na suvo... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa pa sta mislis da dodjes u Svilajnac, uzmes motor i "ajd zdravo odo ja..."?? E pa nece moci bato, moras malo da se zadrzis, da se srede utisci, da se "pokvasi" prikolica i nova masina da bolje klize novi delo...! ;D ;D ;D ;D pa nemoz sam da se zalije,valjda treba pre zalivanja napuniti trbu sa necim. ;D ;D ;D...ko da pije na suvo... ??? ??? ??? Tacno Sto se vremena tice,ja sam se juce vozila ceo dan i mogu samo da kazem da je bas zahladnelo. Imam mali satic na motoru koji pokazuje T i max je bilo 16 stepeni(od 13-15 prosek)! Sad bez rukavice i duplih pantalona ne sedam na motor.A i postava je opet u jakni . Valjda ce oktobar biti topao kao sto kazete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa pa sta mislis da dodjes u Svilajnac, uzmes motor i "ajd zdravo odo ja..."?? E pa nece moci bato, moras malo da se zadrzis, da se srede utisci, da se "pokvasi" prikolica i nova masina da bolje klize novi delo...! ;D ;D ;D ;D pa nemoz sam da se zalije,valjda treba pre zalivanja napuniti trbu sa necim. ;D ;D ;D...ko da pije na suvo... ??? ??? ??? E tacno sam znao koji ce Borisov sledeci odgovor biti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Vuju : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Čim se poboljša vreme idem za Svilajnac po Crnca a posle bih trebao za Temerin radi paljenja. Javi kad budeš išao za Temerin, ako budem slobodan vidimo se tamo. Častim sladoledom a nakon sladoleta idemo praviti vratolomije s Crncem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako su ga lepo nagnuli ovaj 250 fantasticno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa pa sta mislis da dodjes u Svilajnac, uzmes motor i "ajd zdravo odo ja..."?? E pa nece moci bato, moras malo da se zadrzis, da se srede utisci, da se "pokvasi" prikolica i nova masina da bolje klize novi delo...! ;D ;D ;D ;D pa nemoz sam da se zalije,valjda treba pre zalivanja napuniti trbu sa necim. ;D ;D ;D...ko da pije na suvo... ??? ??? ??? E tacno sam znao koji ce Borisov sledeci odgovor biti!!! pa valjda smo mi svilajncani neki domacini,,zna se po redu kako se docekuju gosti,,ako treba ko slepac sa pivom da ga docekam nemora ni da dolazi,moja kuca je domacinska kuca... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čim se poboljša vreme idem za Svilajnac po Crnca a posle bih trebao za Temerin radi paljenja. Javi kad budeš išao za Temerin, ako budem slobodan vidimo se tamo. Častim sladoledom a nakon sladoleta idemo praviti vratolomije s Crncem Javljam obavezno samo ima problema. Vreme će narednih dana biti promenljivo i loše što zbog kiše što zbog hladnoće a posle toga nastupa poboljšanje. Međutim toliko vremena nemamo, ja sam bez motora, Bokilicu treba da oslobodim garažu da može da radi a kod mene su neki Joskini delovi koji mu trebaju, radio bi čovek. Neznam šta ću, po 10 puta dnevno gledam prognozu i prilično sam nervozan, sve stoji zbog glupe kiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi od šećera druže...nisi se rastopio ni one subote na davanju krvi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi od šećera druže...nisi se rastopio ni one subote na davanju krvi ;D Ma nisam ali nisam ni od kamena, jedva sam došao iz Milivske klisure i posle par dana je došlo to davanje krvi kada nisu hteli da je uzmu. Onda sam morao da idem u Zavod za 3 dana da bih dao naknadno. Na akciju sam pošao sa kacigom ali bez kape pa sam ovako čupav ;D baš loše prošao, imao sam borbu sa temperaturom. I sad se plašim svega, ne stignem da ozdravim a već jašem po motoru, nije baš pametno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 22, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma.znas kako kazu,-sto te ne ubije,ojaca te! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan I ja se stalno zalim na kisu,ali ovih dana sam vise na motoru nego letos,kisn`o sam tri dana uzastopce, nije mi nista! (jos ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari: - izvesno je da moram po Crnca u Svilajnac - izvesno je da ću ka tamo autobusom - izvesno je da ćemo se skupiti i da nećemo zaboraviti na Dukija u ovakvom stanju - takođe je izvesno da nećemo ništa piti na prazan stomak ;D Da li bi se neko provozao samnom od Svilajnca do Beograda? Stari put, Plana, Palanka, Mladenovac, Sopot, polagacko 40, 50, 60... nemože brže, Crnac se razrađuje bez prikolice ali ću ovom prilikom morati da je imam kako bih je dovezao kući. Eto, poštena ponuda na prvi dan jeseni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...