BOBS 102 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Na pocetku se izvinjavam ako ovo pisem u pogresnoj temi. Posto sam jos uvek na putu (trenutno u Lisabonu), mislio sam da vas ovde pozdravim i u istoj temi, Boze zdravlja, kada se vratim postavim putopis... krenuo sam u nedelju 30. Marta. Arakis mi je stavio novi Joskin regler, stavio sam novu zadnju gumu, lanac, lancanike, ulje i to je to. Prvih dana sam imao dosta problema, ali o tome cemo u putopisu. Koristim priliku da se zahvalim na asistenciji Arakisu i Bokilicu, koji su mi pomogli u otkljanjanju istih na putu ! Elem, prosao sam, do sada... Trst, Pisa, San Remo, Monte Carlo, Nica, Can, St. Trope, Barcelona, Madrid, Lisabon. Precizni dalji plan nemam, kao ni do sada. Trudicu se da vas redovno izvestavam na daljem putu. Veliki pozdrav svima... BOBS 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano April 8, 2014 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno da se vratiš druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 166 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje i srećni ti puti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecno na putu,samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 9, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan srećan put,.........neki te prate i na fejsu samo nešto brzo ideš od grada do grada šta su ti ugradili u tu afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano April 9, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4853 Napisano April 9, 2014 Ne silazi, 5572 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano April 9, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Уживај и само напред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa da je imala problema, pff ne verujem ja u to Srecan put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam putopis! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 10, 2014 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za druga Bobana...samo cepaj bobs i sto vise snimaka sa tom novom kamericom da nam napravis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put , druze moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan neka te sreca prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Jedva cekamo putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan @ Sinke Jadva da mogu da je koristim 2 sata sa celonocnim punjenjem. Danas se iskljucila u 3 sata i najlepsi deo u planinama preko 2000 mnv nisam snimao. Ili nije dobro formirana baterija, ili je totalna glupost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan hvala braco. Navigacija mi je riknula pred Lisabonom i put se svodi na karte. Tacno je da ja to preferiram, ali mnogo gubim na vremenu. Najveca steta je sto najlepse stvari u zabitima ne mogu naci po karti. Zapravo mogu, ali nema se toliko vremena. Danas sam ceo dan vozio po planinskim prevojima iznad 2000 mnv. Sierra de la cabrer, Cordilera i jos po nesto. Trenutno sam u Pola de lena. Pada kisa, seva i grmi :-) Taman kako treba za kuntanje. Videcemo situaciju ujutru... Javljam se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan @ Sinke A moguce je i da sam ja mnogo vise ocekivao od nje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 485 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Auh, Lisabon na pocetku sezone. Ako je ovih 7 - 8 000 km zagrevanje kakvi li su tek planovi za leto ? Nego jel moze facebook link dok ne krene putopis ? Pozz i sretan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za put, srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Ide za sada to kako treba. Juce sam se iz San Sebastiana spustio na baru, na sam jug Francuske. Spavao sam opet na nekom parkingu sa kamiondzijama. U nekim zemljama mi zaista nije jasno sta se to dobija za spavanje za min 60 e... Ne znam kako, ali uopste nisam umoran. Za razliku od puta za Siriju i Jordan, nemam as nikakvih problema. Vozim svakog dana i samo sam u Lisabonu pravio pauzu od jednog dana ne vozenja. Nemam ni potrebu da odmaram. Sada sam u San Remu i sutra palim prema Rimu. Veliki pozdrav... Bobs 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav od Mladenovcana,drago mi je da Afika gazi kilometre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, hvala Mare, pozdrav za Mladenivac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 485 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako, ali uopste nisam umoran. Za razliku od puta za Siriju i Jordan, nemam bas nikakvih problema. Vozim svakog dana i samo sam u Lisabonu pravio pauzu od jednog dana ne vozenja. Nemam ni potrebu da odmaram. Može biti da je do motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...