Aleksandar KI 15 Napisano Februar 3, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,nasao sam GSF 400 bandit...a ne mogu nigde da nadjem temu o njemu,pa bi molio ako moze da mi posaljete temu o njemu ili da ovde napisete karakteristike i misljenja,motor je 94'..hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče, možda malo premali (ja ne mogu da se spakujem na njega, 190cm 92kg), 4 cilindra, 4 karburatora pa nije bas najpovoljniji za odrzavanje...Za tu kubikažu ide ko nevreme, mislim da je oko 60ak konja.Probrljaj malo po forumu imas test malog Bandita i mislim da Redoran ima istog, `94 god pa čekaj njega da ti piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo predstavljanje o Bandita 400 sam ja pre neki dan citao, napisao je Najzli... Evo linkahttp://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7933.0. Ja sam nesto razmisljao o njemu, ali sam se ipak predomislio jer je to medju klasa kod nas koja nije bas popularna sto se tice prodaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivana 0 Napisano Februar 3, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje pogledaj Bandita 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti traze, ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao jednog na netu 94 za 1900e cini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim bandit 400 '94 vec godinu dana, taj u predstavljanju je moj ja i najzli smo ga slikali prosle godine.za moje moto potrebe i vise nego dovoljan.Brzina zadovoljavajuca, vrlo lagan i okretan a opet kad je potrebno da se zavrti, obrtomer moze da probije plafon.Sve u svemu ja sam prezadovoljan ovim sto imam i ne planiram da menjam.ukoliko nemas puno iskustva predlazem ti ovaj motor.javi se na pp ako te jos nesto interesuje.slike itd ili ako si u bg javi se jedan dan pa svrati da pogledas kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E,hvala vam ljudi,pomogli ste!!! Jos sam u pregovorima sa covekom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...