Peki 1214 Napisano April 8, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć mi je obijen auto Škoda roomster i verovatno namenski, ukraden kompjuter - ECU Ako zna neko za neku radnju/otpad gde bih mogao da kupim drugi bio bih mu veoma zahvalan Peki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 8, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ne verujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 8, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja dok me komšija nije zvao jutros u 4 jer je video nekoga kako se mota pored podignute haube Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Škoda Mojso otpad: Mojsinje BB, Čačak, 032/809-400, 065/660-50-40, 063/619-853 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 8, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekas par dana pa nadjes u oglasima povoljno pa pazaris svoj kompjuter nazad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2598 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1620 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Teško da će ga naći u oglasima,jer kompjuter se ne skida zbog rezervnog dela,već je verovatno auto tipovan za kradju.Moj ti je savet da staviš neku ozbiljnu zaštitu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 9, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ECU poručen, akumulator izvađen za svaki slučaj a auto pomeren na sigurnu lokaciju. p.s. Ako su počeli i škode da tipuju, onda nek ide sve u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pretpostavljam da znas da su Skoda, VW, Audi i Seat maltene jedna te ista firma, odnosno VAG grupacija, pa tako i cesto "dele" iste motore, menjace i ostale delove. Odavno su Fabije i Oktavije na meti lopova, doduse nesto manje od VW i Audija. Kao sto rece kolega Milanezi, obavezno neku kvalitetnu zastitu ( tipa Zeder ), izmestanje OBD konektora, i neki kvalitetniji alarm, cisto da otera klince. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...