abarth 175 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ulaz/priključak za gorivo za dellorto karburator, kao na slici tel 0641254846 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Moto Bike Shopu, u Novom Sadu, Kisačka mislim 52. Imaju i web shop, mislim da sam video nešto slično (doduše PVC): http://motobikeshop.rs/product/prikljucak-za-gorivo-dellorto-karb.-tomos-pvc_b006708.aspx Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 9, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ima u motobike plastična ali za manje crevo. U međuvremenu sam našao tako da može LOCK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...