*zeka* 1200 Napisano April 4, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pisem ponovo evo iskopirao sam tekst iz teme YAmaha XT600 pa ako ima dodatnih pitanja tu sam za odgovore. Drugari resio sam da se rastanem od moje Yamahice pa ako je neko zainteresovan nek se javne. Cena nece biti niza od 1200 evra tako da nemojte ni da nudite manje. Inace motor je kod mene od prosle godine, deo onoga sto je radjeno na njemu kao i slike peskarenja imate od 174 strane i slike kako sada izgleda par strana ranije.Napravicu nove slike pa cu okaciti kad stignem. 1991 godiste , i sada oko 40k milja na satu. Probacu da nabrojim sta je zamenjeno ako se setim. - Lanac bregaste - Prestelovani ventili - Tada izmerena kompresija i pregledan agregat od strucnog lica (bez ikakve zamerke) - Nova svecica - Stavljene nove plocice. - Poseduje K&N filter original - Stavljene nove K60 gume (2013 godine) Prednja 90% , zadnja na 80% . - Nove cross unutrasnje sa 4 mm debljinom . - Zamenjen regler ( mada i on puni do 13v ali tako ga vozim i nemam nikakve probleme). - Kompletna instalacija odvijena i zamenjene sve zice kojima je obloga postala kruta, kao i kabl od mase i sve sta je trebalo, nakon toga uvijeno u kvalitetnu traku. - Kompletno rastavljan zimus i sve ispeskareno i nakon toga plastificirano u crnu boju. - Plastike i rezervoar ofarbane u belu. - Provereni svi lezajevi , otvoreni i podmazani. - Promenjeni lezajevi u volanu. - Uradjene nove nalepnice. - Stavljena night briker sijalica. - Ulje u agregatu da se zameni za 2000 km. - Stavljen novi Race top ( poseduje i Aroow) ko hoce sa Race doplata 50e. - Acrebis stitmici ruku - Par dodatnih retrovizora - Lanac mislim da je na trecem podeoku sto znaci da nije stigao ni do pola. - 12v uticnica - Nove ariete rucice - Komletno rastavljen sistem za kocenje ociscen , pregledan sipano novo ulje. -Ulje u vilama zamenjeno prosle sezone ali jbg zimus od stajanja propisao levi semering i njega dajem novog ali nemam vremena da zamenim posto je sezona posla pocela. - Registrovan do Juna meseca i prevod je obavezan.(trenutno imam probleme i vucem se po sudu zbog bivseg motora i lika koji je njime napravio udes pa mi neki slican scenario ne treba) Jebem li ga to je valjda to, ne mogu nista trenutno vise da se setim. Znate da sam motor sredjivao za sebe ali sam zakljucio da mi je ovaj motor mali posto je i supruga pocela da se vozi na malo dalje ture pa kombinacija mojih 112kg + 65 supruginih nekako mi ne stima. Pravo da vam kazem posle 200km bole me jaja. Moze zamena za nest sa 2 i vise cilindra ali da nisu neke dresine jer nemam vremena nista vise da sredjujem, znaci u obzir dolaze motori koji su u istom stanju kao moj i sa realnom cenom. Moja doplata do nekih 500 evica a mozda ako izletite sa nekom zanimljivom ponudom izdvojim i vise. Sportski motori ne dolaze u obzir i motori sa manje od 498ccm. Od motora sa jednim cilindrom dolazi u obzir jedino KTM640 adventure. Zaboravih da napisem mada je vec pisalo u nekoj temi (mozda i ovde)da su mi ovi na peskarenju malo zeznuli broj na ramu. Broj se vidi ali je dosta istanjen i jedna cifra se slabo vidi. Bio sam kod vestaka i ako neko hoce da pazari motor uradicu PUS broj da slucajno neki polupismeni sluzbenik ne bi pravio problema. Ili ako se ne proda uraducu PUS na sledecoj registraciji mada u mom gradu su mi rekli da se sve lepo vidi i u AMS i u SUP-u.. Ako ima nesto sto vas zanima i nisam napisao stojim na raspolaganju. Oglas nisam nigde stavio pa ako ovde ne bude interesovanja idemo dalje. 063/8361252 Pozdrav Nebojsa image upload no ads Napravicu detaljnije slike pa ubacujem cim uhvatim vreme. I da dodam da ide i Givi sa slike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3746 Napisano April 5, 2014 Malinar u pokusaju, 1756 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Detaljno, iskreno, korektno, cenim da ce brzo otici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano April 9, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Yama ujutru odlazi u ruke novom vlasniku. Hvala na paznji Kupujem enduro malo vise putno orjentisan budzet do 1500e . (freewind,kle,transalp,... a moze i neki turer), molim bez leseva od motora po nebuloznim cenama ponude na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...