ktmracing 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje OFF ROAD kacigu??? Ili poznaje nekog ko prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cross Kaciga..? Imam ja Boeri italijansku.. Koji broj..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktmracing 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumaher-u bice mi cast da imam vasu kacigu.. hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktmracing 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumaher-u bice mi cast da imam vasu kacigu.. hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel me zekis malo..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 3, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja novu u kutiji hjc cross kacigu. Cena u italiji 280e...ja cu je dati za 100e jer mi ne odgovara. Javi se ako te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktmracing 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali me interesuje nesto kvalitetnije..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ktm racing je neki troll...Imas pune oglase kaciga,prodavnice...Nisi napomenuo ni kakvu hoces,ni broj koji ti treba,ni novu ili polovnu...Poceo si vec da me nerviras... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 5, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Smiri se brate Djuro, smiri se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktmracing 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti si izgleda jos veci! Napomenuo sam da hocu OFF ROAD! Boja i nije toliko bitna. A onaj ko ima takvu ce mi se javiti, pa ce me pitati za velicinu i ostalo... Da hocu novu otisao bih u radnju i kupio je. Za oglase znam, trazim i na njima. Ali ovde usput postavim status-temu, pa se mozda neko javi da ne moram da trazim dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktmracing 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ovaj sajt za to sluzi? Da ti neko pomogne da nadjes da kupis nesto ili ti da savet? A ne da se kako kazes "trolovi" kao ti nerviraju, ako ne mozes da pomognes ili ponudis nesto onda NE KOMENTARISI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan "Potrebna mi je kaciga off road,u cenovnom rangu do 50 evra,boja nije bitna,M velicina.Ako neko ima neka mi ponudi." Da bi ti sluzio ovaj forum,a ne da se sprdas sa ljudima da te zivkaju a ti primadona da im kazes koji ti broj treba,i koliko para imas... Trebali su roditelji da te nauce kulturi ponasanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano April 7, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ima 7 dana da malo "o'ladi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 535 Napisano April 7, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano April 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sale imaš + od mene, da ne pišem isto što i ti. Sve što napisa kao i da si mene pitao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktmracing 0 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem zasto se sprdam sa ljudima?? Normalno sam pitao da li neko prodaje, trebalo bi da mi se javi ako zeli da je proda.. Hvala na savetu, ali mi nije jasno zasto sam ne kulturan?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,alal vera Perix!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...