Tora-AL- 1 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Naime, crko mi je rele/relej anlasera. Na njemu je bio neki ''majstorski'' ko zna od cega, ali je bio slab, verovatno od brisaca sa kola, sa cetiri buksne- neodgovarajuci. Citajuci po forumu videh da su drugi dobili savete da uzmu relee od kineskih skutera 12V 100A, sto sam i potrazio, i naisao na varijantu br. 1 - 12V 2T za skutere i varijantu br 2. 12V 100A za 2T-4T skutere, razlika u novcu 400 din prvi, 1000 drugi- na netu, a u radnji ovde u Nisu 1700din, oba su za skutere od 50cc do 250cc, dok je moj motor 650cc. Koji da uzmem i kakva je razlika izmedju relea za 2T (dvotaktne) i 4T (cetvorotaktne) makine? I ako neko ima savet gde da po Nisu to nadjem... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12751 Napisano April 2, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ni procitao tekst kad sam napisao da ti treba za XJ650 Turbo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 2, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan generalno ne bi trebalo da bude razlike... a i malo su jake cene za relej za skutere.... http://www.kupindo.com/Delovi/14520973_relej-anlasera-2t-univerzalni- http://www.kupindo.com/Delovi/15042529_Relej-anlasera-za-2t-4t-skuter-50cc-250cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ta dva sam i nasao, samo ne znam razliku? A mora da je ima, zbog cene... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ni procitao tekst kad sam napisao da ti treba za XJ650 Turbo Ma ništa strasno, sve je isto kao na obicnom xj 650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 3, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nadji nek od bar 130a,,svi ti do 100 ampera su malo slabasni,imas ih 130ampera za vece cetvorotaktne skutere,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pa tražim ja ovde po Nisu, Al me prvo gledaju kao ludog kad ima tražim relej preko 80A, a i ako nadjem neki kineski od 100, traže mi neke cifre... Ubi' bože! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...