StefanRG 4 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem RS ventile za suzuki rg125f, znaci trebaju mi dva ventila + treba mi onaj motorcic sto se srafi na cilindar i treba mi i motorcic sto ide na ram i kaci se na struju i naravno one dve sajle, to sve pase i od Suzuki TS 125 R, znaci ceo komplet, ako neko zna ko ima to moze ovde da mi napise broj pa da ja okrenem i pitam, bio bih zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Moto otpad Kenac,imao je 063/8078227! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zoran 0638078227 Aleksandrovac drzi delove za rga uzima par puta od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRG 4 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njega sam pitao, nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRG 4 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da nigde nema, sve sam zive oglase pregledao i zvao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...