davor.091 0 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam djelomično rastavljenu mašinu od kruzera 125 kubika, qingqi, ali ista je kao i zongshen ili lifan (to vjerovatno znate) e sad sam počeo sastavljati i zapelo mi je kod sastavljanja lamela ima li netko neku sliku koji je redoslijed sastavljanja, vanjsko zvono , lamele i ploče, neka podloška, federi .....unutarnje zvono , ovo što gledam na netu sve su crteži i nije mi pouzdano, može li neki linki ili slično ................hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor.091 0 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam djelomično rastavljenu mašinu od kruzera 125 kubika, qingqi, ali ista je kao i zongshen ili lifan (to vjerovatno znate) e sad sam počeo sastavljati i zapelo mi je kod sastavljanja lamela ima li netko neku sliku koji je redoslijed sastavljanja, vanjsko zvono , lamele i ploče, neka podloška, federi .....unutarnje zvono , ovo što gledam na netu sve su crteži i nije mi pouzdano, može li neki linki ili slično ................hvala evo pronašao sam video kako sastaviti većinu mašina od kineskih motocikala od 125 150 175 i 200 kubika , video je na španjolskom ali ne smeta , na videu je sastavljana nešto starija mašina bez anlasera a oni koji rastavljaju mašinu nek pogledaju video u nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli druže, nadam se da će ti pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor.091 0 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Izvoli druže, nadam se da će ti pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...