koma 736 Napisano April 11, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li da budu neke slike terena po kom se vozi ? Bice naravno, samo da sneg nestane. Evo jedne letnje sa trase za male motore. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 11, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a evo i za velike motore 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bio bih zahvalan gospodinu sa startnim brojem 23 ako zeli da se dzoramo, meni taj broj bas talican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano April 11, 2014 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1003 Napisano April 11, 2014 Drug član, 998 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Šara na gumi ne sme da manjka. Juče stigle, danas montirane, ujutru - vožnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 14, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Brate jurcanje livadama ne propustam. Kod mene je slicno , kao i kod organizatora....... pored primarnog cilja - afirmisanja ovog sporta, sekundarni je da prodjem trasu i eventualno naucim nesto novo od iskusnijih u off road disciplini .... a i dobro je, otvara apetit , za to drugo takmicenje. I za drugo takmicenje "Krkenzi-cross", Brzece 2014, obezbedjeno je sve, ...stavi se na startnu listu . Vlado, ja ako dođem mogu samo da fotkam pošto ću već biti na putu bar 5 dana Sem toga moje motorče sada već na dva cilindra će biti obuveno za asfalt. Sem toga pričaćemo kada se vidimo u SD-u. Mogli bi možda na mom ranču, će se čujemo već Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Fruti,kakvu si nam sliku skoro prikazao,tvoja afrika ladno moze u A klasu. Mislim ono jedan cilindar i 375 ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu nam je sliku pokazao ne bi me cudilo ni da je Afrika zavrsila kao pokretni kotlic, pa onda varijanta u jednom cilindru paprikas u drugom pasulj...puj puj daleko bilo. Drago mi je da ce Afrika uskoro stati na noge...tj. asfalt opanke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo malo svezih slika sa trase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha,samo lance da nadjemo za tockove i nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Otoopice se do juna , kod nas je na planinama 1-2m pao i nama skoro nema voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6513 Napisano April 16, 2014 Enduraš, 6436 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Taman ce da bude mokro, da bude zanimljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1003 Napisano April 16, 2014 Drug član, 998 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Može, može... Bez blata nema enduro-zanata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako nema kiše,dobar je i sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja, sad ne moram da ugradjujem ventilator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo i ocekivali, sneg nije uplasio prave enduro vozace. Vec smo dosli do 100 prijavljenih. Zabava je zagarantovana http://www.xross-team.com/xross-challenge/prijava-i-startna-lista/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja, sad ne moram da ugradjujem ventilator Ma kakav ventilator,vidis da ce nam trebati grejaci izgleda...ako se do juna ne otopi ovo belo sto mu vreme nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7944 Napisano April 17, 2014 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno druže! Vidim da si ostvario tvoju ideju o kojoj smo pričali. Za sada nemam afinitete da učestvujem,ali ako posao dozvoli dolazim na Kop da posmatram. Ako može neka pomoć sa moje strane,javi. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako može neka pomoć sa moje strane,javi. Pozdrav! Hvala druze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura za rezervaciju smestaja u Rtnju? Da li to radimo preko sajta ..CHALENGE ili se direktno obracamo Rtnju? Ja sa m se cuo sa covekom zaduzenim za buking i po njemu je sve prepusteno organizatorima XROSS CHALENGE jer su nam ustupili ceo dom. Unapred se izvinjavam ako je to negde vec razjasnjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Exmene, Prijava ce ici preko naseg sajta. Na stranici smestaj bice prijavni formular gde ce jedan is sobe da razervise odredjenu sobu u kojoj planira da bude sa ortacima, devojkom itd. Cekamo samo spisak soba od hotela i rezervacije mogu da pocnu. Zamolio bih sve da se pakuju i rezervisu sobe sto ekonomicnije da bi svi mogli da se smeste. Ako idu na primer 5 ortaka, da rezervisu jednu trokrevetnu i jednu dvokrevetnu a ne dve dvokrevetne i jednokrevetnu. U slucaju da ostane slobodnih soba na dan trke, sve goste cemo raskomotiti po hotelu i podeliti slobodne sobe, neka budu svi u jednokrevetnoj ako bude mesta, hotel nema problema sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Lepa organizacija za smestaj, svidja mi se, nego dal ce se otopiti sneg do tada . A ne bi bilo lose malo snega na stazi, da se ubace svi vremenski uslovi u sred leta, luda drzava, pa ludo i vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 18, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro ne odustajte Ja na moru tada... ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na moru tada... ;( I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...