TA96 300 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan super ideja za trku, ako budem mogla docicu sa nekim zenskim drustvom da ometamo vozace! Kakvo ometanje, pravi drustvo MishiF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Prestani da zderesh kokice nego da vidimo tvoje ime u super teshkoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 31, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan super ideja za trku, ako budem mogla docicu sa nekim zenskim drustvom da ometamo vozace! Mislim da bi bi i toples ostale neprimećene Kakve bre žene kad je ispred mene SuperTenere a baš bi mogao po spoljnoj da ga dobijem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 31, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Prestani da zderesh kokice nego da vidimo tvoje ime u super teshkoj Ajde Popsyyyy!!!! Mislim da bi bi i toples ostale neprimećene Kakve bre žene kad je ispred mene SuperTenere a baš bi mogao po spoljnoj da ga dobijem Hahaha Pa, jedino da voze gole, ali cak i u toplesu bi se gadno ugruvale pri prvom padu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 31, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rek'o, gole žene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 31, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako se placa kotizacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan neeeee zeneeee Meni povratka u cg nema ako zene budu bolje plasirane a bice Skupljamo ekipu koja napada sa juga . Imamo jednog rusa ,takmicar , ali uvedosmo rusima sankcije pa neznam oce li moc i htjet sa nama. Imamo i dilera ktm ali on ima 125kg pa nije siguran jel mu pametno Imamo dvojicu sa suzukijem dr350 , vole da voze, hrabri ali mogu da voze u povratak u buducnost 5 ako se bude snimao/ Imamo mene a ka da me nemamo, kubikazom sam u velike a srcem u male B Idamo sutra kod psihologa/psihijatra pa posle seanse cemo vidjet dje smo i sto smo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan neeeee zeneeee Meni povratka u cg nema ako zene budu bolje plasirane a bice Skupljamo ekipu koja napada sa juga . Imamo jednog rusa ,takmicar , ali uvedosmo rusima sankcije pa neznam oce li moc i htjet sa nama. Imamo i dilera ktm ali on ima 125kg pa nije siguran jel mu pametno Imamo dvojicu sa suzukijem dr350 , vole da voze, hrabri ali mogu da voze u povratak u buducnost 5 ako se bude snimao/ Imamo mene a ka da me nemamo, kubikazom sam u velike a srcem u male B Idamo sutra kod psihologa/psihijatra pa posle seanse cemo vidjet dje smo i sto smo Janko, ti u B...slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 31, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu namunjena sokocala da se uguraju u neku klasu ? Kao sto je nekad postojala hobi klasa u automobilizmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ste ovo zamislili, svaka cast Nego, jeli Kle500 spada u tešku ili u supertešku ? Pa, s obzirom da ima 500 kubika, spada u klasu A ili B (po pravilniku sa sajta "motori do 550 kubika"), pa sad šta te više privuče... Jeste da je ispod 550 kubika( i sto bas tako ) ali ima dva cilindra i oko 200 kg.Nema on sta da trazi u klasi A i B.Neka bude izuzetak,bice mozda vise prijavljenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Idamo sutra kod psihologa/psihijatra pa posle seanse cemo vidjet dje smo i sto smo Uzmite recept za `bone,i onda je sve lakse :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ste ovo zamislili, svaka cast Nego, jeli Kle500 spada u tešku ili u supertešku ? Pa, s obzirom da ima 500 kubika, spada u klasu A ili B (po pravilniku sa sajta "motori do 550 kubika"), pa sad šta te više privuče... Jeste da je ispod 550 kubika( i sto bas tako ) ali ima dva cilindra i oko 200 kg.Nema on sta da trazi u klasi A i B.Neka bude izuzetak,bice mozda vise prijavljenih Ma ja se šalio, naravno da pripada "super teškašima"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan super ideja za trku, ako budem mogla docicu sa nekim zenskim drustvom da ometamo vozace! Mislim da bi bi i toples ostale neprimećene Kakve bre žene kad je ispred mene SuperTenere a baš bi mogao po spoljnoj da ga dobijem Znači sa toplesom da ne pokušavamo? Ok, sam si rekao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan I toples pokvari majstor kvarisa... Jbla te supertenera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Janko, ti u B...slobodno. Hvala dobri cika Patak, i moja logika je bila takva . U Be nece biti zena i manje cu se obrukat . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako se placa kotizacija? Doktore, nakon prijave preko sajta dobijas uputstva za uplatu preko racuna. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neeeee zeneeee Meni povratka u cg nema ako zene budu bolje plasirane a bice Skupljamo ekipu koja napada sa juga . Imamo jednog rusa ,takmicar , ali uvedosmo rusima sankcije pa neznam oce li moc i htjet sa nama. Imamo i dilera ktm ali on ima 125kg pa nije siguran jel mu pametno Imamo dvojicu sa suzukijem dr350 , vole da voze, hrabri ali mogu da voze u povratak u buducnost 5 ako se bude snimao/ Imamo mene a ka da me nemamo, kubikazom sam u velike a srcem u male B Idamo sutra kod psihologa/psihijatra pa posle seanse cemo vidjet dje smo i sto smo Hvala puno na interesovanju.. u B klasi ne moraju sa malim motorima da brinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu namunjena sokocala da se uguraju u neku klasu ? Kao sto je nekad postojala hobi klasa u automobilizmu. sto se mene tice mozes i sa automatikom da dodjes, pitanje je samo koliko ces da predjes ... ne znam sta ti namunjeno sokocalo ali ako se sa njim vozis po terenu onda moze i ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 31, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Namunjeno sokocalo je prepravljeni Sprint Apollo, prednji tocak od KLX-a, zadnji amort od XT-a Mitas obuca. I to sve oplemenjeno Kvarisinom carolijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Namunjeno sokocalo je prepravljeni Sprint Apollo, prednji tocak od KLX-a, zadnji amort od XT-a Mitas obuca. I to sve oplemenjeno Kvarisinom carolijom. Moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 2, 2014 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Лајкујте и делите нашу страну на Фејсбуку! https://www.facebook.com/pages/Xross-Challenge/491822380922901 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 2, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine nazalost u publici samo. Nadam se da ce da zazivi , pa da se sledece godine ko covek obrukam Momci svaka cast na inicijativi :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 2, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavio pre neki dan, jos uvek me nema na spisku, a dobio sam mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavio pre neki dan, jos uvek me nema na spisku, a dobio sam mail. Odavno si na spisku ali ne gledas pazljivo.. 204 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 2, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavio pre neki dan, jos uvek me nema na spisku, a dobio sam mail. Odavno si na spisku ali ne gledas pazljivo.. 204 Hvala u svakom slucaju... Kad sam se prijavljivao bilo je popunjeno do 218 pa sam mislio da treba da budem posle toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...