Marcone 0 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Maxx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Marko, iz Nisa sam , vozim sprint maxx 125.Maxx-a vozim pune dve sezone i ova je treca, tek sad sam se uclanio na forum jer sam juce polozio "A" kategoriju i nisam hteo da se uclanjujem dok ne postanem "legalni" bajker.:DImam 25god...Pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Marcone i dobro dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...