kirbi1971 6 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 13. Motosusret MK Staaari Rokeri Umag Termin: 08. – 11.05.2014.g. Lokacija: Kamp Stella Maris Umag Program:... Četvrtak 08.05.2014.g. - Party dobrodošlice u kampu Stella Maris Umag - Dee Jay Yankee Petak 09.05.2014.g. - obilazak vinskih podruma i pivnice s degustacijom - Meant To Be - Versus - Damir Urban - Hladno pivo - Keops Subota 10.05.2014.g. - Stillout - Slainte Ol Friend - Queen Real Tribute Band - Twin Rock Smještaj: Kamp Stella Maris Umag besplatno kampiranje od 05.05.2014. do kraja Motosusreta (obavezna boravišna prijava i pristojba) Naselje Sol Stella - apartman Stella za 3 osobe: 250,00 kn (33,00 €) najam apartmana po danu - apartman Stella za 4 osobe: 312,00 kn (42,00 €) najam apartmana po danu - na navedene cijene, prilikom rezervacije, odobravati ćemo 10% popusta Naselje Sol Amfora - apartman Amfora za 5 osoba: 398,00 kn (53,00 €) najam apartmana po danu - apartman Amfora za 6 osoba: 445,00 kn (59,00 €) najam apartmana po danu - na navedene cijene, prilikom rezervacije, odobravati ćemo 10% popusta BORAVIŠNA PRISTOJBA: uključena u cijenu PLAĆANJE: sudionici susreta plaćaju individualno na licu mjesta s prethodnom garancijom kreditnom karticom Opise apartmana možete naći na našim stranicama: www.istraturist.com REZERVACIJE: TELEFON: 00385 52 700 700 FAX: 00385 52 719 999 E-MAIL: booking@istraturist.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 20, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan prisutan!! (i još neki gubidani takođe) Petak 09.05.2014.g. - obilazak vinskih podruma i pivnice s degustacijom ovo se ne propušta!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 21, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo smestaj rezervisan vec odavno... Vidimo seeeee !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 11, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan prvo teorija pa posle praksa kako je lijeeeeeeeeep..... onaj iza njega..... mislim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 15, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan eh pusti snovi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kirbi1971 6 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo plakata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 30, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dali se spremate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 1, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan O daaaa ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan potražiti cu vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gosti iz Srbije i Republike Srpske!!! Koju cestu koristite ili biste koristili kad idete za UMAG??? auto put do Zagreba mi se cini dosadnim,,ili idete AutoPut Zagreb-Rijega,,pa dalje za Umag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ako želiš uživati na putu vozeci do Umaga onda bi ti moja preporuka bila da ne ideš autoputom. imaš nekoliko mogucnosti od tvog mjesta do umaga,uzmimo ovaj za primjer. preko Bosne do Bihaca, Plitvice, Žuta lokva , Senj, Rijeka, Buje i Umag. ceste nisu loše i okolina je živopisna pa kada se to spoji nastaje uživanje. kreneš malo ranije, s danom, pa kada stigneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 3, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ne idem kroz BIH (Republiku Srpsku). Zeleni karton kosta 3000din, sto je previse. Zato cu smisliti neki drugi put. Mile fazer - siva multistrada 620 sa BG tablicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 4, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, ovaj skup koristimo i kao izgovor za malo duzu voznju, pa idemo do Austrije pa preko Dolomita do Umaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan quasaar zvrcni u subotu ujutro 098 17258 30 ili daj svoj broj da te ja zvrcnem da si uštedim traženje vas po onim parkiralištima depadansi. planirate li možda do Pule u subotu prijepodne na neko razgledavanje pa da se skupa vratimo u Umag? koliko vas je u grupi? Zecisto i tebe pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 5, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan quasaar zvrcni u subotu ujutro 098 17258 30 ili daj svoj broj da te ja zvrcnem da si uštedim traženje vas po onim parkiralištima depadansi. planirate li možda do Pule u subotu prijepodne na neko razgledavanje pa da se skupa vratimo u Umag? koliko vas je u grupi? Zecisto i tebe pitam. Moj broj je: +381 63 506 461 Planiramo da se provozamo malo po Istri, naravno, ali gde i kad to sada jos ne znamo. Odavde nas krece 2 ili 3 motora ( 4 ili 5 osoba) a tamo negde usput nam se pridruzuje jos jedan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li trebaju prigušivači za auspuh (db-killer-i) za vožnju kroz Hrvatsku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u sredu u Umag. Do subote bi trebalo dami se pridruze jos dve osobe sa dva motora. Naravno ako ne pada kisa, ako temp bude vise od 20C, ako ih zene puste, ako budu lepi dani, ako mogu da uzivaju i tako... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li trebaju prigušivači za auspuh (db-killer-i) za vožnju kroz Hrvatsku? Naravno da ne trebaju. Nemoj samo da turiras na granici i nece te niko dirati. Ja sam cesto motorom u HR i nikada me niko nista nije pitao. A, uvek su mi otvoreni Akrapi. Nigde ni u Evropi me nije nikada niko pitao za auspuhe. Imam i Xenon i opet te niko nista ne pita. Budi uvek fin i kulturan i nece te niko dirati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li trebaju prigušivači za auspuh (db-killer-i) za vožnju kroz Hrvatsku? Naravno da ne trebaju. Nemoj samo da turiras na granici i nece te niko dirati. Ja sam cesto motorom u HR i nikada me niko nista nije pitao. A, uvek su mi otvoreni Akrapi. Nigde ni u Evropi me nije nikada niko pitao za auspuhe. Imam i Xenon i opet te niko nista ne pita. Budi uvek fin i kulturan i nece te niko dirati. rjetko kada vrše kontrolu buke ovdje kod nas, ja pamtim samo jednu akciju i to predlani tako da smo neko vrjeme mirni, a i to što je kolega rekao stoji, nemoj grciti ruku kada je murija prisutna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li trebaju prigušivači za auspuh (db-killer-i) za vožnju kroz Hrvatsku? Naravno da ne trebaju. Nemoj samo da turiras na granici i nece te niko dirati. Ja sam cesto motorom u HR i nikada me niko nista nije pitao. A, uvek su mi otvoreni Akrapi. Nigde ni u Evropi me nije nikada niko pitao za auspuhe. Imam i Xenon i opet te niko nista ne pita. Budi uvek fin i kulturan i nece te niko dirati. Ok, hvala. Znam da ranije nisu trebali, nego nisam znao da li se nešto promjenilo od kad su ušli u Eu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan quasaar zvrcni u subotu ujutro 098 17258 30 ili daj svoj broj da te ja zvrcnem da si uštedim traženje vas po onim parkiralištima depadansi. planirate li možda do Pule u subotu prijepodne na neko razgledavanje pa da se skupa vratimo u Umag? koliko vas je u grupi? Zecisto i tebe pitam. Mile - bilo mi je drago da smo se upoznali. Vidimo se ponovo uskoro, nadam se . LP - M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo smestaj rezervisan vec odavno... Vidimo seeeee !!! Oj, javite se pomalo () kad stignete kuči. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kirbi1971 6 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima i vidimo se nagodinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 12, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala organizatorima na dobro organizovanom skupu Hvala majci prirodi za lepe i suncane dane Hvala svim prijateljima. poznanicima, starim i ponekim novim na lepom druzenju. Sta je lepo to je kratko, ali vidimo se u Umagu ponovo dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala organizatorima na dobro organizovanom skupu Hvala majci prirodi za lepe i suncane dane Hvala svim prijateljima. poznanicima, starim i ponekim novim na lepom druzenju. Sta je lepo to je kratko, ali vidimo se u Umagu ponovo dogodine znaci stigli ste bez nekih kišurina. pozdrav tebi, svim tvojim suputnicima, zecu, Mateji MDR..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...