Jump to content

Moto Zajednica

pomoc, savet, molba :) kako god :D

Recommended Posts

• bodi biber, 729 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996

Fali ti snage zato što je motor ustrojen na 45ks , a može da ima skoro 60ks . E tada je drugačije sve ;)

Inace slažem se sa Adlerom 700 kubika i 50 ks meni jako smešno ... Msm versys ima 650 i skoro 70 ks...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5552 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Po ovome sto tebi treba, a uklapa se u finansijsku konstrukciju, bez premca je TDM900, star do 2 godine.

U gradu kao skuter, na putu kao GT. Ide vrhunski, koci odlicno, dobro se ponasa po krivinama, moze da se natovari koferima za put ili samo top case za grad, nema nekih uobicajenih mana.

Jedino sto bi morao iz uvoza da nadjes tako mlad motor ili da se otvoris za "jos malo".

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Procitao sam na brzinu, samo ovo: "ustrojen na 45ks", pa sam pomislio da mislis da je 50ks(koliko imaju stariji modeli), druga prica. :P

I ja sam pomislio na TDMa, samo kazu da je tezak i gabaritan malo za grad, ali nisam imao iskustva sa njim.

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Procitao sam na brzinu, samo ovo: "ustrojen na 45ks", pa sam pomislio da mislis da je 50ks(koliko imaju stariji modeli), druga prica. :P

I ja sam pomislio na TDMa, samo kazu da je tezak i gabaritan malo za grad, ali nisam imao iskustva sa njim.

Bas me zanima ko te je slagao da je tezak i gabaritan za grad - Zvoncica? Vozi se kao bicikl jer ti je slican polozaj sedenja (vozim TDM 850 `99-o, za 900-tku sve ovo vazi jos vise), ide kao metak, 80-86 ks (850-900), i laksi je od vecine maksi-skutera :lol:

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Znas kako to ide Lucky prijatelju, "moj drug zna druga koji je rekao mom drugu..." i te bajkerske price. Zato sam napisao tako nesto sa rezervom. Da meni licno neko ponudi TDM - a, ne bih mnogo razmisljao. Naurcito onog na sajmu u mat boji... prelep je. :D

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Honda NC700XA

e pa ovako stvari stoje, obisao sajam i poprilicno se razocarao ponudom :( ono je bre smesno, ono nije sajam, vasar ono je nesto daleko gore :D

u svakom slucaju sam digao ruke.....ono za sta u ovom trenutku imam pare daleko je od onoga sto bi zeleo da imam :( definitivno jedino sto moze da me usreci je 1200gs moooozda 800 ali i tu bi se nesto femkao :( ovo sve ostalo je malo npr cb500x, nc700x (750), yamahe, kawe....itd za sts realno mogu da izdvojim u ovom trenutku novac....da ne postavljam slike sa ovih motora ali imam utisak da mi zadnji tocak izlazi iz dupeta :)))))

Ja cu lepo da pazarim opet neki sada veci maxi skuter koji ce mi def zavrsavati posao za grad a i poneki izlet mozda cak i more 300-500ccm pa cim skupim pare bmw i mislim da je to to :)))

Hvala svim dobrim ljudima na odvojenom vremenu za savet :D

• U prolazu, 41 postova

ma jok, potpuno mi je suludo da dam ovolike pare za skuter :D tmax 7-8k eur :D aloooo pa od cega je od zlata :D mislim svaka cast ali cim uzmem prvi milion mozda :D

nesto tipa xciting, nexus 500, scarabeo ili nesto slicno ne znam ni sam moram da vidim

• U prolazu, 41 postova

Imas ovaj i za manje para :)

ima, gledam bas oglase...uvezen 2007/8 presao 5000 aloooooo pa sta smo mi veverice :D jbt ja koji zujkam po gradu ne nesto bolesno pa predjem po sezoni 5000 :D mislim daaaaaj....

Ma to se vidi u kakvom je stanju,otera se u servis i sve se proveri realno. Otvori se dekla proveri se stanje kajsa i rolnica,vidis u kakvom je stanju lanac itd.

To je polu motor polu skuter i sve se moze proveriti ;)

Inace ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas3797808/gilera_gp_800/

On se prodaje u ulici koja se ukrsta sa Bulevara Kralja Aleksandra i izlazi na crkvu.Dakle skretanje pre nego sto bi izasao na Takovsku sa leve strane.Tu je slikano

Zagledao sam taj motor pre nego sto je stavljen na prodaju jos prosle godine leta,deluje skroz ocuvano.

• U prolazu, 41 postova

Inace ovaj http://www.polovniau.../gilera_gp_800/

On se prodaje u ulici koja se ukrsta sa Bulevara Kralja Aleksandra i izlazi na crkvu.Dakle skretanje pre nego sto bi izasao na Takovsku sa leve strane.Tu je slikano

Zagledao sam taj motor pre nego sto je stavljen na prodaju jos prosle godine leta,deluje skroz ocuvano.

do sada je bilo ludilo oko motora sada krece ludilo oko skutera :D zevam po netu trazim, pisem pa od sl nedelje u razgledanje :D

ovaj od 400ccm je najnoviji i realno ima jeben motor. Kazu da tipa 12.5L moze da ispegla 300km,sto te izadje oko 4L potrosnje,a ima 40ks.

Evo testa ovde http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/kymco/2013-kymco-xciting-400i-ar159924.html i slike,meni ovaj srebrno crni ili cist crni mnogo bode ochi.

Msm realno nema greske,znas sta kupujes jer je novo. Mozda treba otici do sajma i videti oko popusta na taj model ?

Premali je . Znači motor za moju devojku koja je tipa 163 i 48kg. A to znam zato što je sela baš na taj model .

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja