deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari, e ovako, ponosan sam vlasnik jos koji dan suzuki intrudera m800. Kupio ga prosle godine od dekija forumasa, proputovao tu i tamo (lefkada, hrvatska, slovenija, italija) navoza se lepo, uzivao kao covek i pravi motorista Posto sam odlucio da ga prodam, tj prodao sam ga sad imam veeeeeliku dilemu sta uzeti Prvenstveni razlog prodaje je najveca potreba za gradskom voznjom, znaci od tacke a do tacke b sto puta na dan, nazalost intruder je previse glomazan motor za tako neke akcije a i nekako mi je zao da ga akam za te gluposti imam trilemu sta da uzmem, pored te gradske voznje bi par puta u toku godine isao i na neke puteve, kako po srbiji tako i u inostranstvo (do npr 5000-6000km tura). Ono sto sam gledao je sledece? honda nc700x (nc750x zamena) honda cd500x kawasaki er6n kawasaki er6f yamaha FZ6 Uzeo bih iskljucivo nov motor ili eventualno nesto polovno ali prakticno novo (do god/dve star, sa par hiljada km) pomagajte, sta uzeti od svega ovoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Mart 19, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 500 X, pravi izbor, u svemu dobra, ni u čemu najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 500 X, pravi izbor, u svemu dobra, ni u čemu najbolja. zaboravio sam da napisem da imam 186cm, i jedno 115kg nisam jos isao da je vidim ali plasim se da ce moji gabariti pojesti motor sutra planiram da posetim sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 19, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam Versys ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam Versys ? hm ovo nisam ni gledao neka iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Mart 19, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 500 X, pravi izbor, u svemu dobra, ni u čemu najbolja. zaboravio sam da napisem da imam 186cm, i jedno 115kg nisam jos isao da je vidim ali plasim se da ce moji gabariti pojesti motor sutra planiram da posetim sajam. Eee, pa sad, to je novi momenat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja visina i tvoj budzet mislim daje nesto iz serije BMV GS prava stvar,naprimer bmv f800gs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja visina i tvoj budzet mislim daje nesto iz serije BMV GS prava stvar,naprimer bmv f800gs. joj ja bi najradje uzeo 1200 a i to mi je neki plan u buducnosti i da zavrsim sa motorom ali nazalost prelazi moj budzet 6000-7000eur max ali nekako da bude blize 6000 kako bi nesto ostalo i za sminku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Otpisi odmah i NC700x to je igracka za tebe, kao i Kawe.... jedino neka freza odatle... ona je malo veca od Kawe, ili barem tako izgleda, ali pre svega je 4 cilindra, i bice ti mnogo bolje kada budes peglao ture... a moze i nizim obrtajima, po gradu joj nista joj ne fali, a snage ima sasvim dovoljno. Plus kvalitet izrade je ja mislim malo bolji od svih ponudjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Otpisi odmah i NC700x to je igracka za tebe, kao i Kawe.... jedino neka freza odatle... ona je malo veca od Kawe, ili barem tako izgleda, ali pre svega je 4 cilindra, i bice ti mnogo bolje kada budes peglao ture... a moze i nizim obrtajima, po gradu joj nista joj ne fali, a snage ima sasvim dovoljno. Plus kvalitet izrade je ja mislim malo bolji od svih ponudjenih. to sam se i ja plasio, ovo su ipak gradske zujalice i pozeraj mislim naravno moze da se putuje i skuterom ali imao sam prilike da vozim nc700x pa sam ga zato i stavio na spisak, vrlo lagan i upravljiv motor sa nenormalno malom potrosnjom....ne znam ni sam :S potpuno sam sludjen a ne bi bas da se zeznem, pucam pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 19, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa veci je motor tj visi nego er6n i f. Vuce vise na enduro touring. Naslednik KLE 500 sa istim agregatom kao F i N . Imas jako dobre primerke na netu za cenu koja se uklapa u tvoj budzet. Primera radi http://www.polovniautomobili.com/oglas4022980/kawasaki_versys/ ili http://www.polovniautomobili.com/oglas3699120/kawasaki_versys/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Pa veci je motor tj visi nego er6n i f. Vuce vise na enduro touring. Naslednik KLE 500 sa istim agregatom kao F i N . Imas jako dobre primerke na netu za cenu koja se uklapa u tvoj budzet. Primera radi http://www.polovniau...awasaki_versys/ ili http://www.polovniau...awasaki_versys/ malopre sam bas ova dva gledao kada si mi napisao )))) interesantno, nisam o ovome razmisljao iskreno znaci moram jos jedan da stavim na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi u tom slucaju i Stroma na spisak, nisam probao versysa, ali je Strom po mom misljenju za put, vrhunski u svom segmentu, a moze i po gradu, mada ga tu versys dobija, jer je ipak manji malo, ali zbog tvoje visine, strom ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 19, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko motor Versysa je mnogo vise zivahniji bolje povlaci i vise se oseti pod dupetom u smislu snage.Iako na papiru su slicne snage. Za Vstrom kazu da ima nesto jace vibracije. E sad podeljena su misljenja,treba probati jedno i drugo,meni licno je Versys lepsi i prgaviji i takve motore vise volim. Jedino novija generacija Vstroma ima ispravljene sve greske prethodne pa je bolji u segmentima gde ga je Versys dobijao. Ovde mozes procitati bas te dileme . http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=815015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko motor Versysa je mnogo vise zivahniji bolje povlaci i vise se oseti pod dupetom u smislu snage.Iako na papiru su slicne snage. Za Vstrom kazu da ima nesto jace vibracije. E sad podeljena su misljenja,treba probati jedno i drugo,meni licno je Versys lepsi i prgaviji i takve motore vise volim. Jedino novija generacija Vstroma ima ispravljene sve greske prethodne pa je bolji u segmentima gde ga je Versys dobijao. Ovde mozes procitati bas te dileme . http://www.advrider....ad.php?t=815015 kapiram da vibracije posle intrudera su sve smesne ))))) ne znam, nasao sam ovaj na oglasima http://www.polovniau...amaha_fazer600/ a oduvek mi se svidjala linija fazera a nemam predstavu kakav je u upotrebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 19, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga bas pre neki dan. Pa pazi jako je dobro kada mozes da biras ali onda treba prelomiti.Konkretno decko od koga sam ja uzeo KLE iz BG je bas uzeo Fazera 600 novijeg. Medjutim kada sam posle razgovarao sa njim rekao mi je da nije to to. U prevodu jeste to noviji motor i jeste to brzi motor,ali kaze nekako mu nije voznja na njemu prijala kao na KLE,iz razloga sto ga je stalno vuklo da kida gas i sto je skroz drugaciji stil voznje. E sad ti prelazis opet sa druge vrste motora nego sto je enduro. Motor je prodao iz nekih finansijskih razloga i bas sam pricao sa njim opet pre mozda mesec dana i rekao je da definitivno sledeci motor uzima ili Africu poslednje generacije ili Versysa ili Stroma ili nesto tog tipa . Fazer 600 ti je smirena R6 sa malo drugacijim sedenjem.Nzm sta da ti kazem,ali taj motor je 80% brzinka razlika je samo sto je malo ustrojen i sto je bolji za duza putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga bas pre neki dan. Pa pazi jako je dobro kada mozes da biras ali onda treba prelomiti.Konkretno decko od koga sam ja uzeo KLE iz BG je bas uzeo Fazera 600 novijeg. Medjutim kada sam posle razgovarao sa njim rekao mi je da nije to to. U prevodu jeste to noviji motor i jeste to brzi motor,ali kaze nekako mu nije voznja na njemu prijala kao na KLE,iz razloga sto ga je stalno vuklo da kida gas i sto je skroz drugaciji stil voznje. E sad ti prelazis opet sa druge vrste motora nego sto je enduro. Motor je prodao iz nekih finansijskih razloga i bas sam pricao sa njim opet pre mozda mesec dana i rekao je da definitivno sledeci motor uzima ili Africu poslednje generacije ili Versysa ili Stroma ili nesto tog tipa . Fazer 600 ti je smirena R6 sa malo drugacijim sedenjem.Nzm sta da ti kazem,ali taj motor je 80% brzinka razlika je samo sto je malo ustrojen i sto je bolji za duza putovanja. hm....nekako na motor gledam kao uzivanje a nikako kao divljanje i brzinu...kapiram da kad sedis na necemu sto leti tesko da mozes da vozis smireno a to me plasi )) eto, ne znam ni sam :S odlepicu....sutra cu do sajma pa da pogledam malo na sta lici koji model...u svakom sl ti hvala na savetima nekako cu morati da prelomim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 198 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da lepo putujes i normalno vozis po gradu KTM 990 adventure, Fazer 1000. Oni bi ti se uklopili u sumu kao polovni. Nov motor koji je najblize toj cifri je Yamaha FZ 09. Fenomenalan motor sa perfektnom cenom. Ako kupujes polovan ja bih ti preporucio neku kupovinu od preko. Veci je izbor, moze se ispratiti servisiranje i eventualna ostecenja mada po nekad moze biti za nijansu skuplji nego ovde. Pozdravak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan A Honda Vfr800x?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga bas pre neki dan. Pa pazi jako je dobro kada mozes da biras ali onda treba prelomiti.Konkretno decko od koga sam ja uzeo KLE iz BG je bas uzeo Fazera 600 novijeg. Medjutim kada sam posle razgovarao sa njim rekao mi je da nije to to. U prevodu jeste to noviji motor i jeste to brzi motor,ali kaze nekako mu nije voznja na njemu prijala kao na KLE,iz razloga sto ga je stalno vuklo da kida gas i sto je skroz drugaciji stil voznje. E sad ti prelazis opet sa druge vrste motora nego sto je enduro. Motor je prodao iz nekih finansijskih razloga i bas sam pricao sa njim opet pre mozda mesec dana i rekao je da definitivno sledeci motor uzima ili Africu poslednje generacije ili Versysa ili Stroma ili nesto tog tipa . Fazer 600 ti je smirena R6 sa malo drugacijim sedenjem.Nzm sta da ti kazem,ali taj motor je 80% brzinka razlika je samo sto je malo ustrojen i sto je bolji za duza putovanja. hm....nekako na motor gledam kao uzivanje a nikako kao divljanje i brzinu...kapiram da kad sedis na necemu sto leti tesko da mozes da vozis smireno a to me plasi )) eto, ne znam ni sam :S odlepicu....sutra cu do sajma pa da pogledam malo na sta lici koji model...u svakom sl ti hvala na savetima nekako cu morati da prelomim Ma kakvo divljanje... fenomenalan motor, udoban, sa izuzetno dobrim zvukom, dodatna oprema mu nije skupa uopste, tipa givi vizir, 7000, i crash barovi, 3000, imas i neke sa full oklopima, pa kako volis... imaju ih moj burazer, i drugar. Pitaj tog drugara ako hoces, ima ovde nalog: Milos. tako nesto, videces, samo pogledaj u temi o Fazerima, pise tamo... Ja bih taj uzeo kao sledeci motor bez razmisljanja. Taj sto ti gledas ima malo prejaku cenu, malo vise... ovo ti je fz6r, drugaciji je po izgledu, za amerikance, po mom misljenju mnogo lepsiiii, plus ti je full oklopljen, tako da jos bolje za put, a samim tim je i veci malo, pa ce bolje da ti stoji. http://www.polovniautomobili.com/oglas3802213/yamaha_fz6r/ I cena, moze malo dole. Nemoj da se stidis da pregovaras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Slatke muke Meni se isto fazer jako svidja samo ne znam da li bi odgovarao mom stilu voznje a verovatno i tebe muci isto. Koliko znam on trazi da ga poteras i vise obrtaje ako hoces najbolju zabavu, sto ne znaci da ne moze da se vozi dobro na nizim samo nije to to. Posto si pomenuo i duze ture, fz6 od gore navedenih definitivno najbolji izbor. Versys je upola slabiji motor ali ima snage i dovoljno obrtnog momenta na niskim obrtajima. Izgled-meni je izmedju niti smrdi niti mirise i ruznjikavog. Mislim da imas jos koji model koji bi usao u izbor. Neko je spomenuo i Hondu VFR. Ako planiras i van puta dosta cesto- onda batali sport motor i kupi dual sport ili enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan sto vise cackam po forumu i citam misljenja sve se vise nerviram :) ne znam, imam utisak da je honda nc750x mozda u ovom trenutku najbolji izbor... 1. novo je novo 2. vrlo upravljiv i elastican motor 3. uzasno mala potrosnja ovo ostalo mi je sve lepo ali mnogo brzo bre sacekacu jos malo pa cu videti def na sta ce da padne odluka Danas idem do sajma pa mozda i promenim misljenje ukoliko vidim nesto interesantnije a povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako ces Hondu uzimati novu, to je vec druga prica Mislio sam da si rekao polovno do 2 godine star motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako ces Hondu uzimati novu, to je vec druga prica Mislio sam da si rekao polovno do 2 godine star motor. ne ne, rekao sam najradje bi uzeo nesto novo 6000-7000eur, jedino ako nesto ne izleti povoljno a da je mlado i malo preslo, nasao sam nesto izmedju 5000-6000 ali mi je suludo da ustinem oko 1000 i uzmem nesto sto ne znam sta je ko radio, da li ga je mazio, pazio, odrzavao malo sam bolestan ali jbg siguran sam da cete me bar vi ovde razumeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma razumemo, kako ne. Ja mislim da ces se predomisliti kad vidis koliki je motor na sajmu. I meni se isto svidja, ali je malen mnogo bre. Barem meni. Plus 700cc a 50ks... nekako... bolje da ima viska snage nego manjka, a i za put, je uvek to bolje. Nemoj da se bojis snage Fazera, ukrocen je on, narucito na nizim obrtajima, ali daleko od toga da ne ide lepo, i da ne moze da se vozi. I dobro je da se malo znojis i nerviras, ne treba ni trcati pred rudu. P.S. Meni je konkretno, fali malo snage na KLE-ki, zato ti i kazem za Hondu da meni deluje da joj fali malo... nije tolika razlika u potrosnji, tj. nadomesti se to. Kad vec dajes toliko para za motor, progutaj litru, dve, isplati se na drugoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...