Pirke 0 Napisano Februar 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan cena 600e email: pirkebojan@gmail.com mob: 0641424300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Februar 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan jel ima zaiteresovanih za mahinu:) dogovoricemo se oko cene nije smak sveta ajd dajte neki odgovor ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog menjao za prasici ;D Kompenzacija majka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan ma ok su prasici samo niko nista ne nudi )))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne mozes da ocekujes da onaj koji gaji prasici i jagnjici ima u stali kompjuter sa internetom ;D Mali oglasi, politika , vecernje novosti, glas podrinja i ostale lokalne novine. Motor je u dobrom stanju i cena je vrlo povoljna. Mislim da ces lako da ga prodas. Clanovi foruma ce tesko da ga pazare. Srecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nudim Yamahu xj 600 i da mi dodash 400 eura za MZa, Yamaha Pali(doduse na gurku) radi i ide . od ulaganja alnaser , svecice registracija i dogodine gume i plocice. Kasnije cu slike da okacim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slikano ispred moje radnje pred polazak na skup u PA sutra ce je slikam lepo po danu pa da dodam, jos neku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mikica koje je godiste yamaha ? motor je lep ali da je kojim slucajem yamaha xt600 odma bih ga uzeo vise mi leze enduro : -yamaha xt600 -suzuki dr 600 -kawasaki klr650 -honda xl 600r -Aprilia 650 Pagaso ako slucajno naletis na nekog ili znas nekog ko ima nesto od navedenog dolazi u obzir svaka vrsta dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan E nazalost nije enduro..... yamaha je '86 godiste.nije registrovana i neradi joj alnaser ostali je tu i tamo ok.valjlo bi joj zameniti plocice ,svecice....i ostali potrosni materijal na prolece i uloziti koju paru u estetiku masina je zdrava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...