VPetar 147 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog razloga ne mogu da ugasim underline opciju (to je samo u prvoj recenici) Elem, treba mi nosac za kofer..fora je sto je motor u CG, pa ne mogu samo da ga odvezem kod Sebe npr i platim mu..tamo dole ne znam nikoga da to radi..a i ako ga nadjem, dranje mi ne gine.. S obzirom da cu verovatno ici dole uskoro, na koji dan, mislio sam da napravim kao neki model, direktno na motoru, pa da njega donesem ovde i onda po tome kupim materijal i neko mi pomogne da to napravim..tj. sam bih zavario i sve to, samo da mi neko iskrivi cevi.. dalje farbanje i to je najmanji problem.. Znam teoretski sam postupak varenja samo ugrubo, ukoliko ima neki savet i u vezi toga, posto nikad nisam vario, dobrodosao je Ukoliko neko ima neki savet u vezi samog oblika nosaca, izbora materijala, mesta gde mogu to da nadjem sto povoljnije, majstora koji bi mogao da mi pomogne, zamolio bih ga da to napise i pomogne mi, bio bih puno zahvalan! Sto se samog nosaca tice, treba mi da mogu da zakacim sam kofer na njega, medjutim da mogu i da ga koristim bez kofera, npr zavezem neku torbu ili slicno.. okacicu par slika..prve dve su slike mog motora, cisto da vidite kako to sve izgleda, a posle je slika sa neta, sa jednom od ideja kako bi to moglo da izgleda(mozda).. Znaci sve sugestije, predlozi, saveti i sl su dobrodosli..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ima bar neko sa nekim savetom Trebaju mi dimenzije rupa za onu plocu na koju se kaci kofer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...