Jump to content

Moto Zajednica

Nosac za kofer

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

Iz nekog razloga ne mogu da ugasim underline opciju 1neznam.gif (to je samo u prvoj recenici)

Elem, treba mi nosac za kofer..fora je sto je motor u CG, pa ne mogu samo da ga odvezem kod Sebe npr i platim mu..tamo dole ne znam nikoga da to radi..a i ako ga nadjem, dranje mi ne gine..

S obzirom da cu verovatno ici dole uskoro, na koji dan, mislio sam da napravim kao neki model, direktno na motoru, pa da njega donesem ovde i onda po tome kupim materijal i neko mi pomogne da to napravim..tj. sam bih zavario i sve to, samo da mi neko iskrivi cevi.. dalje farbanje i to je najmanji problem..

Znam teoretski sam postupak varenja samo ugrubo, ukoliko ima neki savet i u vezi toga, posto nikad nisam vario, dobrodosao je 1nanana.gif

Ukoliko neko ima neki savet u vezi samog oblika nosaca, izbora materijala, mesta gde mogu to da nadjem sto povoljnije, majstora koji bi mogao da mi pomogne, zamolio bih ga da to napise i pomogne mi, bio bih puno zahvalan! 0takoje.gif

Sto se samog nosaca tice, treba mi da mogu da zakacim sam kofer na njega, medjutim da mogu i da ga koristim bez kofera, npr zavezem neku torbu ili slicno..

okacicu par slika..prve dve su slike mog motora, cisto da vidite kako to sve izgleda, a posle je slika sa neta, sa jednom od ideja kako bi to moglo da izgleda(mozda)..

DSCN3066_zpsdc711a60.jpg

2013-09-16190756_zpsf33b46d0.jpg

bikepics-1471926-full_zpsf7128bca.jpg

Znaci sve sugestije, predlozi, saveti i sl su dobrodosli..hvala 2BJB1.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja