fruitcake 478 Napisano Mart 22, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Na cenu rada uracunajte i materijal koji vi treba da donesete. To kazem da se ne iznenadite kad vam to budu rekli gde god da secete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Materijal se podrazumeva. Ja cu pokusati kod ortaka na otpadu sekundarnih sirovina da nadjem tablu aluminijuma, obzirom da ovi u firmama koje prodaju metale alminijum prodaju samo u 1mx1m tablama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri, pročitavši sada ovo reših da pravim ploču sa Monokey kačenjem. Zvao sam Rajan, u Zemunu i može da se uzme aluminijum ali mora biti dužine metar a širine koliko je potrebno. Meni bi trebalo 300x350mm. Cena za 1000x300x5mm je oko 2500 dinara. Reč je o nekom jačem aluminijumu. Da li bi neko još hteo da pravi pa da uzmemo po pola ili na tri dela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6797 Napisano April 13, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Gordi: ako nisi odustao, rad sam da kupim parče koje je tebi višak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odradio sam sve kod majstora koji pravi Al čamce, u Ugrinovcima. Njegov rad i materijal me je izašao 2500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi li te da posaljes sliku gotove ploce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan DAj tel na pp molim te i sliku ovde da se divimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Još moram da ga eloksiram. Ne znam hoćete li tada ili sada sliku. Broj telefona je 0648167229, Saša. Dosta smo se zezali oko gađanja rupa za Monokey pinklice i oko rupa za kačenje na motor. Moguće je da cena bude malo veća od 2500din. Najbolje je da sa njim to vidite . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sa eloksažom, mora lepo da bude pripremljen materijal. Eloksažom se ne nanosi materijal kao plastifikacijom, nego se menja površinski sloj aluminijuma, pa se sve vidi. Najbolje da ispoliraš pre eloksaže, ako te ne mrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da okačim slike ali mi nije pošlo za rukom. Ako hoćete dajte mi mejl adrese pa ću da pošaljem slike. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano April 19, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi na mr.zekanovic@gmail.com pa cu ja da ubacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano April 21, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika koje mi je Gordi poslao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, hvala još jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bas. I sposoban nosac. Ko ti je radio isecanje oblika i na cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sve rađeno ručno. Brusilica i bušilica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ako je sve uspeo rucno, alal mu zanat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Septembar 10, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Eloksacija blizu KV ...Zna li ko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 11, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovi mogu da ti daju info http://www.gradjevinarstvo.rs/malioglasi/DetaljiOglasa/Aluminijumski-gelenderi.aspx?oglasid=6fb616d6-b1f1-48ae-88f6-996c8b5fc63d 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...